12 Модерни Къси Прически за Лице с Овална Форма

2
201
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

За да изберете правилната прическа, трябва да вземете предвид вида на лицето си. В края на краищата всяка прическа по свой начин е в състояние да подчертае необходимите черти на лицето, вашите преимущества или, обратно, да ги скриете, следователно момичетата с овална форма на лицето винаги трябва да обръщат внимание на особеностите на определена прическа, преди да си я направят.

В нашата статия днес ще поговорим с вас за това как да намерите прическа, която ще подчертае вашите силни страни и ще скрие недостатъците, както и коя прическа визуално ще удължи и коригира формата на лицето ви

. 1 – Къса прическа за овална форма на лицето

Овалният тип лице има удължена форма, широки скули и тясно чело. За да изберете добра прическа, струва си да изберете опции, които могат да отвлекат вниманието от удължената брадичка, както и широките скули. В момента има много различни прически, които са идеални за овален тип лице.

Например, тази стилна и елегантна опция е идеална за момичета с овална форма на лицето. С леки вълни, ще постигнете по-романтичен и нежен образ, който подчертава вашата женственост.

2 – Нежна и изискана прическа и кафяв цвят на косата

  Ако имате нежни жествени черти на лицето за вас подходяща изискана прическа в комбинация с топъл кафяв цвят на косата, който ще подчертае тяхната дълбочина и цвят, както и акцент върху очите.

3 – Асиметрична прическа, комбинирана с ярък цвят на косата

Прическите с различна дължина на косата се наричат ​​асиметрични. Най-често те могат да се видят на момичета, които искат да се откроят от тълпата и да привлекат вниманието на околните. Прическа изглежда особено смела с ярък цвят на косата, например, син, който няма да остави другите безразлични към вас.

Боб е една от най-популярните прически, с които обичат да експериментират. Тази версия на прическата е най-успешната за собствениците на овална форма на лицето, тъй като благоприятно я коригира и ще изглежда най-ефектно.

4 – Къса прическа и Ярко Рус Цвят

Естествената руса не се среща много често в природата и повечето момичета с руса коса са постигнали този нюанс с помощта на оцветяването. Естественото русо може да има както топъл, така и по-студен нюанс. Този нюанс ще допълни стилната и модерна къса прическа, която визуално ще удължи овалната форма на лицето, както и ще скрие някои от несъвършенствата.

5 – Вълнообразна прическа

 

Какво може да бъде по-романтично от вълнообразна прическа, особено ако имате естествено къдрава коса. Изображението подчертава вашите черти на лицето и овал, а за собствениците на овално лице това е важен фактор. Тази версия на прическата  е подходяща за вечерна разходка с приятели, както и за ежедневието. Излъчването е невероятно леко и ефирно, като подчертава вашата личност и вашия стил.

6 – Прическа с наклонен бретон

Основното предимство на наклонените ресни са тяхната гъвкавост. Подхожда на практически всеки, особено изглежда ефектно на момичета с овална форма на лицето. Дължината или формата на бретона нямат значение.

Надяваме се, че нашата статия е била полезна за вас и сте успели да изберете правилната прическа за себе си. Ако имате въпроси, не се колебайте да ги зададете по-долу в коментарите, а ние ще се опитаме да им отговорим!

Ако статията ви е харесала, запишете я на себе си и споделете с приятели

Портрет по Снимка за Подарък

5 Най-Модерни и Стилни Цветови Комбинации

Елегантни Идеи за Пролетна Визия

10 Остарели Техники за Гримиране

Модни Прически за Пълно Лице

Съвети и Начини за Създаване Правилния Грим на Веждите

30 Идеи за Красив Маникюр