5 Най-Модерни и Стилни Цветови Комбинации

2
215
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

След скучните зимни тоалети, искам нещо светло и нежно. Ето как пролетта ни влияе. Всеки сезон е оригинален със своите цветове и комбинацията им. И това не е изненадващо, защото времето върви напред и човек винаги опитва нещо ново. Помислете за първите пет готини цветови комбинации, които със сигурност ще станат популярни през този сезон. Не забравяйте да ги използвате в облеклата си.

Синьо и бордо

Синьото в комбинация с бордо изглежда доста стилно. Можете да носите синя блуза, с пола или бордо панталон отдолу. Ще изглежда ефектно. В този тоалет можете да отидете в университет, училище, офис или просто на бизнес среща.

Жълто и червено

Такива нюанси са по-подходящи за пролетта. Всичко цъфти, всичко е светло и цветно. Красивите залези се появяват в тези много цветове и затова дизайнерите ги използват в дрехите. Жълта връхна дреха и червено или жълто надолу. Изглежда през пролетта, освен че цветовете се смесват перфектно.

Розово със зелено

Тези цветове са не само перфектни един за друг, но и се използват от самата природа. Розовите ботушки, блузи, пуловери в комбинация със зелени поли или панталони ще изглеждат женствени и естествени през пролетта. Също така е важно да изберете правилните обувки за тези цветове. Не е необходимо да избирате ярки нюанси. Пастелните цветове ще свършат добре работата.

Кафяво и сметана

Комбинацията от тези нюанси е красива. Можете да носите светъл топ с тъмно дъно и обратно. Тези цветове ще добавят изтънченост и неутралност към вашия външен вид. Също така кафявите и кремавите нюанси ще внесат спокойствие, комфорт и известен уют на вашето изображение. Тази комбинация може да се носи за бизнес срещи или речи.

Лавандула и виолетово

Тези нюанси изглеждат добре заедно с един поглед. Можете също да вземете аксесоари и връхни дрехи. И лавандулата, и виолетовото се съчетават красиво с много цветове. Не се страхувайте да експериментирате. В крайна сметка виолетовият е цветът на креативността и импулсивността.

Горните комбинации от цветове са безспорни фаворити на тази пролет. Те са ярки и сочни. Аксесоарите също се препоръчват за употреба във вашия външен вид. Те ще придадат на вашето изображение свежест и лекота, които толкова липсваха в студените и сиви зими. Също така много звезди обичат комбинации от такива цветове и активно ги демонстрират публично. Независимо дали става дума за събитие или ежедневен излет на разходка. А какви цветове избирате, за да създадете стилен външен вид?

Напишете в коментарите коя комбинация ви е харесала най-много. Ако статията ви е харесала, запишете я на себе си и я споделете с приятелите си!

Снимки:https://www.instagram.com/jessicawang/,https://www.pinterest.ru/,instagram.com/shortstoriesandskirts/

 

Портрет по Снимка за Подарък

10 Остарели Техники за Гримиране

Модни Прически за Пълно Лице

Съвети и Начини за Създаване Правилния Грим на Веждите

30 Идеи за Красив Маникюр