10 Остарели Техники за Гримиране

2
166
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Модата за грим се променя толкова бързо, колкото за дрехите или аксесоарите. Въпреки това, често навикът и нежеланието да промените нещо в обичайния си външен вид ви кара да използвате трикове, които отдавна са потънали в забрава. Малко вероятно е някой от приятелите ви да ви каже за това, без да иска да обижда. Но думите на онези врагове, които няма да защитят чувствата ви, най-вероятно няма да ви убедят. В крайна сметка „има толкова много завистници наоколо, които искат да ви развалят настроението“. За да не изглеждате като гост от миналото, ви предлагаме да разгледате грима си през призмата на днешната ни статия. Ако поне един детайл задържа погледа ви, промените в грима не могат да бъдат избегнати.

Много тънки вежди

Гъсти, не скубани вежди сега са на мода. Формата им може да се коригира само леко. Кажи не на тънките като конец и изрисувани с молив за вежди веднъж завинаги.

Тъмно и черно червило

Светли нюанси, естественост и невидим грим – това е, на което днес трябва да заложите. И определено е време да изхвърлите всички червила, които са поне два нюанса по-тъмни от вашите устни.

 

Основа като Маска

Използвайки гъсти и матови тонални кремове, ще създадете маска на лицето си. Естествеността отдавна е на мода. Внимателно маскирайте недостатъците си, но се опитайте да направите вашето да изглежда естествено.

Ярки сенки на горния клепач

Да, ярките цветове са на мода. Но нюансите на такива цветове, настоящите красавици се прилагат изключително за долния клепач. По този начин можете да подчертаете външния вид. Но подвижният горен клепач в светъл диапазон – днес Moveton.

Текстуриран контур

Помнете тези дълги уроци за това как да нанасяте грим. Спомняте ли си? Сега го забравете! Ясните линии, изпъкналите скули, носът и брадичката ще направят вашия вид като безжизнена маска. Отсега нататък само меки линии и размазани контури.

Цветен грим

Правилото за три цвята, познато ни от стилистите, е приложимо не само за дрехите. Лицето ви също не трябва да има повече от три нюанса. Такъв грим е подходящ само за нощен клуб.

 

Много Блясък в Грима на Очите

Ако сте любител на шикозните очи под формата на плътен блясък на горния клепач, имаме лоши новини за вас. Такъв грим отдавна излиза от мода. Дайте предпочитание на Smoky-Eyes. Плавен преход между нюансите е най-добрият вариант за грим на очна линия днес.

Бял блясък във вътрешния ъгъл на окото

За да направите погледа по-изразителен, разбира се, е необходимо. Но прекалено лъскави вътрешни ъгли на очите -това е мода от миналия век. Изберете нюанси на очна линия, подходящи за вашата кожа и цвят на очите.

Ясен контур на устните

 

Изхвърлете всички моливи за устни, които не съответстват на тона на червилото ви. Днес ярките очертания изглеждат вулгарни и не секси.

Очна линия на долния клепач

Прилагайки очна линия на долния клепач, по никакъв начин няма да направите очите си да изглеждат по-отворени. Това е мит. В допълнение, този метод е ясно застаряващите млади красавици. По-добре е да запълнете празнината между горните мигли с контур.

Е, познахте ли се? Ако не искате да изглеждате старомодни и да не сте стилни, спешно променете своя предварителен грим на модерни техники, които правят вашия външен вид перфектен. И какъв грим предпочитате: модерен или доказано стар? Не забравяйте да ни кажете в коментарите за вашите предпочитания и използваните техники.

Къси Абитуриентски Рокли 2020

Официални Рокли Нови Модели

Розови Официални Рокли

Портрет по Снимка за Подарък

Тайната на Древните Подземни Градове