Най-добрите колани за отслабване

1
145
Добави коментар
angels82
angels82

Обща характеристика

Коланите за отслабване са един от най-добрите продукти, предназначени да подкрепят хората в усилията им да отслабнат. Факт е, че допълнителните мазнини по корема ни се забелязват, но сега използването на колани за отслабване може да помогне да бъде едно от решенията за справянето с упоритите мазнини, натрупани в областта на корема.

Коланът за отслабване е неопренова обвивка, която е предназначена за намаляване на обиколката в областта на корема чрез компресиране на мастните клетки. За отслабване се смята, че коланите имат положителен ефект, ако го използвате всеки ден.

Компресията, осигурена от колана за отслабване, помага за тонизиране на мускулите и изгаряне на калории, което помага за подобряване на външния ви вид и ще запази изправения гръб.

Коланите за отслабване са не само за намаляване на теглото, но също така помагат за осигуряването на добра поза. Това обикновено се използва от хора със затлъстяване, които са наясно с теглото си. Те се увиват около корема, тъй като това е мястото, където са повечето от мазнините.

Топлината от отслабващите колани спомага за изгарянето на калориите и повишава температурата около талията, за да засили изпотяването. Повечето от коланите за отслабване са направени от неопрен, тъй като той е синтетичен каучук, който обикновено се използва в банските костюми.

Това е високоеластичен материал, който се свива под налягане. Други използвани материали са найлон и спандекс. Те се предлагат във всички форми и размери.

Предимства на коланите за отслабване

Изпотяване – Носенето на колан за отслабване под дрехите ви по време на работа ще помогне за увеличаване на потенето, което ще помогне за загуба на тегло. Ако увиете колана, докато правите сърдечно-съдови упражнения, тогава коланът за отслабване ще повиши основната температура и по този начин ще произведе повече пот, тъй като тялото ви ще се опита да се охлади.

Компресиране на мастните клетки – Когато увиете колана за отслабване плътно около корема, той компресира мастните клетки.

По-добър подход – коланът за отслабване е евтин метод за загуба на мазнини по-бързо и може да помогне при загуба на няколко сантиметра от талията.

Подобрена стойката – Коланът за отслабване също помага за подобряване на стойката Ви, тъй като неопреновият материал, използван в коланите за отслабване, е твърд и издръжлив материал. Носенето на колана може да ви помогне да изправите гърба си, докато седите и по този начин да подобрите стойката си. Подпората на гърба и добрата поза от своя страна намаляват болките в гърба, както и болките в шията.

Подобрена самоувереност – Поясите за отслабване също могат да помогнат в натрупването на увереност, тъй като имат незабавни резултати и с подобрена увереност в себе си, вие ще успеете да работите по-усилено, за да постигнете максимални резултати от загуба на тегло.

Видове колани за отслабване

Има различни видове колани за отслабване, въпреки че целта им е една и съща, която е да изгаря мазнините. Коланите се увиват около талията и обикновено генерираната топлина и производството на пот в този район помагат за тонизиране и намаляване на теглото. Коланите за отслабване имат различна степен на вибрация и стимулация.

Вибриращи колани

Вибриращите колани за отслабване използват EMS (електрическа стимулация на мускулите), за да стимулират мускулните контракции, които са подобни на тези при извършване на коремни преси. Вибриращите колани за отслабване помагат за тонизиране на корема, отслабване на талията и намаляване на теглото.

Електрически колани

Електрическите колани за отслабване използват електронни импулси за стимулиране на областта на корема. Наблюдава се, че патентованата технология, която се използва в този вид колани за отслабване, подобрява здравето и на сърцето. Автоматичните колани за отслабване са показали, че имат положителни клинични резултати, които предлагат много високо ниво на стимулация, което е повече от повечето вибриращи колани за отслабване.

Колани за изгаряне на мазнини

Изгарящите мазнини колани са много подобни на електрическите колани за отслабване. Някои от изгарящите мазнини колани имат електрически импулси, които свиват коремните мускули и помагат в тонизирането на тази област.

Магнитен колан

Магнитните колани за отслабване имат усещане за бръмчене около него, което използва магнити, които помагат за по-добра циркулация на кръвния поток в тялото, но тези колани се считат за най-подходящи за лечение на пациенти с артрит.

Сауна колани

Сауна коланите са много подобни на общите колани за загуба на тегло. Докато обгръщате тези колани около талията, те увеличават температурата на тялото, което води до тонизиране и спомага за намаляване на теглото.

РЪКОВОДСТВО ЗА ПОКУПКА НА КОМПЛЕКТИ

Има много неща, които човек трябва да вземе под внимание, преди да закупи колан за отслабване

Материалът на колана за отслабване

Това е съществен аспект, тъй като коланът ще бъде увит около талията ви върху кожата, така че трябва да сте сигурни, че е мек и удобен за носене. Трябва да бъде високо качество, което го прави лесен за носене.

Размер

Не всички пояси за отслабване са на разположение за всички размери, така че преди да закупите, се уверете, че той отговаря на размера на талията ви и не се стяга, докато тренирате, което го прави неудобен за вас.

Трайност

Тази функция е от съществено значение, тъй като не искате да губите парите си за скъп продукт, който в крайна сметка ще се счупи скоро. Ще се изпотите много, докато носите колан за отслабване, поради което се уверете, че продуктът е много издръжлив.

В следващата класация ще ви представим нашия избор за най-добрите колани за отслабване и топене на коремните мазнини. За ваше удобство сме подбрали онлайн магазините с най-добри цени на съответните модели. Съветваме ви да пазарувате онлайн, тъй като цените са по-ниски, имате законно право да върнете уреда в срок от 14 дни, а да не забравяме и безплатната доставка до дома ви.

Колан за отслабване Vibra Tone е иновативен вибриращ колан, с който за кратко ще постигнете нова и перфектна фигура. Коланът произвежда механични високоскоростни вибрации, които стимулират мускулите да се съкращават от 30 до 50 пъти в секунда, разграждат целулитните възелчета и изглаждат кожата. Можете да използвате Вибра тон по всяко време, лесно и без усилия. Така наречената “мързелива тренировка” тонизира мускулатурата ви докато релаксирате, изгаря мазнините от проблемните зони на тялото и премахва целулита, масажира тялото, освобождава от стреса и напрежението, облекчава болките в мускулите. Колан за отслабване Vibra Tone премахва мазнините и целулита от най-проблемните зони на тялото – коремната област, талията, седалищните части, бедрата

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Технология EMS (Електрическа мускулна стимулация)

Модерен, незабележим под дрехи, благодарение на изключително тънкия си спортен дизайн

Устройството е интегрирано в подложката, без досадни кабели

Нива на интензивност: 15

Автоматични програми: масаж, акупунктура, потупващ, комбиниран

Автоматично изключване след 20 мин

Включени 2 бр допълнителни подложки, за ръцете и краката

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Мускулният стимулатор Абтроник е система от ново поколение, която е започнала развитието си като средство за възстановяване на мускулатурата и рехабилитация пи травми, но с течение на времето започва активно да се използва за тренировки и става неразделна час от фитнес програмите и средствата за стягане и оформяне на тялото.

Тайната на уреда се крие в електро-мускулната стимулация. Abtronic е лесен за използване и удобен за носене, докато вършите домакинската си работа у дома или сте в обедна почивка по време на работа, по всяко време можете да го използвате. Може да се употребява от хора с различна физическа активност и без значение от формата, в която се намират.Налични са разнообразни функции и програми (8 вида упражнения и 10 нива на интензивност). Възможност за регулиране дължината и интензитета на контракциите, така може да получите по-лека и отпускаща тренировка и съответно по-натоварваща. Всеки според степента, която сам прецени за себе си.

Тренировката отнема само 10 минути на ден – спестява Ви време и излишни усилия. Стимулацията на мускулите е до 7 пъти по-ефективна от всяка друга тренировка и за една минута ще направите 400 мускулни съкращения, които са равни на 400 коремни преси. Освен постигането на мечталите коремни плочки, ще можете да тренирате и всички други части на тялото си: да стегнете дупето, ръцете, гърдите и др.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.

Оформящ силуета и отслабващ колан с бамбук и турмалин.

„Mass & Slim Belt” от Lanaform помага за премахването на целулита зоната на корема и кръста.

Коланът е изработен от иновативна тъкан, която съдържа в себе си бамбукови нишки и стотици турмалинови перли, които  ви помагат да отслабнете използвайки го.

Действие:

Моментално: Оформя фигурата, като й придава приятна стегнатост в областа на корема и кръста. Вплетените в тъканта бамбукови нишки действат овлажняващо и антисептично и генерират положителна енергия в организма. Дългосрочно: помага да оформите и дългосрочно да коригирате части от тялото си, които считате, че не изглеждат добре, благодарение на турмалиновите перли, които повишават локално температурата на кожата и по този начин повишава оросяването й, като така премахва целулита. В същото време турмалинът, с кръглите си перли прави нежен масаж, засилващ линфната циркулация.

Резултати, които са отчетени след 30 дневно изпитание на колана в лаборатория:

Ефект върху талията: – 4.5 cm

Ефект върху ханша: – 3.5 cm

Коланът е незабележим под дрехите и притежава силиконови ленти за по-добра стабилност.

За вас подбрахме магазина с най-добра цена на пазара.