Д-р Катрин Хортън: 5G е енергийно оръжие, проектирано за контрол на населението

2
136
Добави коментар
setlans
setlans

Физикът д-р Катрин Хортън смята, че не само 5G технологията е опасна за здравето, но е и високотехнологично оръжие за масово унищожение, което може да се използва за убиване на дисиденти, без да оставя следи.

Хортън има докторска степен по физика на елементарните частици от Оксфордския университет и е работила по някои от най-интересните и опасни проекти в света, включително Големият адронен колайдер в ЦЕРН, Швейцария и DESY – най-големият изследователски център на Германия в областта на физиката на елементарните частици.

Нейната гледна точка относно технологиите за социален контрол е изключително ценна при масовото въвеждане на 5G.

„Трябва да си представяте 5G технологията като правителството, или тази сенчеста група, която го управлява, което превзема всеки град на планетата и всяко село, дори гората, където смятате, че няма нищо, и е насочило срещу вас оръжия, които следват вас и вашето семейство“, казва д-р Катрин Хортън.

Насочените енергийни оръжия са най-добрият инструмент на тираничното правителство за контрол на населението. С тази технология сенчестите управляващи могат да проследят всички наши движения и дори да деактивират всеки, който пречи по някакъв начин, без да оставят доказателства след себе си.

Социален роб

Представете си как живеете в една държава, в която сте просто един роб, който трябва да изпълнява всичко, което му се каже. Всъщност, няма нужда да си го представяте, погледнете Китай. Там всяко движение на гражданите се наблюдава 24/7. Това се нарича „Социална кредитна система“ и според китайското правителство тази програма цели да осигури спокойствието на своите граждани като „коригира“ поведението им.

Всяко нарушение ще отнема от кредитите на провинилия се, което довежда до различни ограничения. Например: ограничение за пътуване, забрана за работа в обществени офиси, загуба на достъп до осигуровки, загуба на достъп до хотели и ресторанти, ограничение на училищата, в които децата на родител с нисък рейтинг могат да учат…

Известно е, че всички критици на правителството са с най-нисък кредитен рейтинг. В Съединените щати, подобни системи имат корпорации като Facebook, Apple и Google, които имат собствени схеми за разпределение на точки.

Важно е да се отбележи, че списъкът с последиците от ниския рейтинг в Китай непрекъснато нараства, а подобна система се пренася не само в Щатите, но и по света – следене на гражданите, събиране на данни, тайни правителствени програми и нормализиране на надзора.

Към това добавете и използването на 5G технологията като насочено енергийно оръжие.

Заплаха ли сте за правителството?

Ако историята е индикация за бъдещето, не е далеч времето, в което един правителствен компютърен алгоритъм ще решава дали сте заплаха за правителството и дали е нужно вашето физическо ликвидиране.

Без предупреждение. Всъщност, дори не е необходимо да е компютърен алгоритъм, може да е всеки, който има необходимият чин и власт, както и достъп до тази технология. Това е светът, който описва д-р Хортън.

„Бихте ли се притеснявали, ако изведнъж видите, че правителството поставя автомати АК-47 на всеки покрив и докато вървите, докато карате децата си на училище, или докато се разхождате до Мола, изведнъж забелязвате, че тези оръжия ви следват, те се въртят и ви следят, бихте ли се чувствали комфортно или бихте сметнали, че правителството е полудяло?“, казва тя.

Вижте още: WiFi радиация: Невидима заплаха за нашето здраве?

„Най-големите оръжия са електромагнитните оръжия. Те са много по-добри от ядрените оръжия, защото можете да унищожите цял град без да замърсите околната среда. Така че с други думи, можете да завземете града веднага, просто трябва да премахнете труповете.

Ето защо електромагнитните оръжия са най-лошите оръжия за масово унищожение, които някога сме имали, но те са също и най-тайните, точно защото са толкова мощни.

Те могат да бъдат с големи размери, за да могат да свалят самолет, те могат да бъдат с ръчен размер, могат да бъдат скрити в сгради и навсякъде по улицата. Така че, те са най-процъфтяващата индустрия.

Ако стреляш с АК-47, той ще остави дупки от куршуми, ще остави криминални следи, които ще доведат право към вас и все някой ще ви чуе, че стреляте, но когато стреляте с оръжие с насочена енергия, то е напълно безшумно и презарежда мигновено, много по-бързо от картечница. Това са оръжията с насочена енергия. 5G технологията е оръжейна система с насочена енергия.“

„Това, което се е въвежда са оръжия за масово унищожение“.

„Знаете, че правителствата винаги са имали оръжия за масово унищожение, винаги са имали танкове за полева битка, както са водили и химически войни, но тези оръжия са скрити, те не са публично достояние, докато новите оръжия ще бъдат публично представени, ще пулсират нонстоп“, казва още тя във видео интервюто.

Разбира се, подобна информация се счита моментално за „конспирация“ и не бива публикувана в масовите медии. 5G се продава като нищо повече от една по-добра версия на 4G, но технологията е напълно различна.

Вижте интервюто с д-р Катрин Хортън в следващото видео:

Две основни причини, които правят 5G технологията по-опасна:

1) 5G излъчва „свръхвисоки честоти“. Колкото по-висока е честотата, толкова по-къса е дължината на всяка вълна. Това означава, че повече вълни ще удрят телата ни за едно и също време. 4G технологията излъчва в честоти от порядъка на 1 до 6 GHz. Новите 5G клетъчни кули могат да излъчват честоти до 300 GHz.

2) 5G технологията изисква „ултра висока интензивност“. Тъй като милиметровите вълни са с по-малка дължина, те не могат да пътуват много далеч (и се възпрепятстват по-лесно), а в момента няма достатъчно брой кули. За да компенсират това, 5G кулите ще трябва да излъчват и сегашните 3G и 4G вълни, и ще трябва да се инсталират още много „мини клетъчни кули“.

Ако искате да научите повече за 5G мрежата, можете да прочетете статията „Нямаме причина да вярваме, че 5G е безопасна“, публикувана в Scientific American.

Последвайте ни в социалните ни мрежи:

Сетланс / wakingtimes.com, radiationhealthrisks.com