Удобството на гащеризоните и как да комбинираме видовете модели

2
177
Добави коментар
clashbade
clashbade

Гащеризоните са сред любимите ни дамски дрехи и това съвсем не е изненада – те са удобни, елегантни и предлагат множество комбинации

Когато избирате с какви дамски дрехи да попълните гардероба си през пролетно-летните месеци, не пропускайте да се сдобиете с интересен модел гащеризон. Това съвсем не е облекло, което си остава запазена марка за работниците и майсторите. Напротив – всяка стилна жена познава отличителните черти на гащеризоните, които освен удобни, могат да бъдат изключително елегантни.

Гащеризонът може да бъде в ролята на спортен екип, но може достойно да си съперничи и с роклята. Често на официални събития можем да забележим дами, които се забелязват сред тълпата, само защото са заложили на подобен аутфит.

Има и кокетни варианти, които ще подчертаят сексапилната ви визия и ще повишат самоувереността ви. Възможностите на практика са неограничени, както откъм материи и кройка, така и към различната линия в зависимост от вашия вкус и повода.

Да предизвикаме лятото

Преди още да са настъпили истинските горещи дни, можем да насочим вниманието си към белия цвят, за да предизвикаме лятото да се яви в пълната си прелест. Гащеризонът от деним е направо класика, но няма правило той да е задължително син.

Изберете бяло, комбинирайте го с плътна блузка в същия тон или в друг контрастиращ нюанс, а ако ви е хладно сложете си жилетка или фин пуловер.

Този семпъл, но много ефектен резултат, ще ви гарантира неповторимо усещане, а за любителките на аксесоарите, смело наблегнете на тях, дори да са колоритни. Използвайте неутралния фон, за да развихрете въображението си.

Игра с материите

Ако сте заклета фенка на гащеризона от деним, не се придържайте само към тази материя. Позволете си игра и разчупете стила си. Денимът има вечна любов с коженото яке, а кубинките или ботите от набук са прекрасно допълнение.

Не забравяйте и модерната чанта, обсипана с капси или други ярки детайли.

Покажете идеалната си форма

Обикновено кройките на гащеризоните са свободни и развлечени. Това обаче изобщо не е задължително. Ако искате да покажете фигурата си и какво сте постигнали във фитнес залата, просто се спрете на прилепнал модел.

Липсва ви само тънък кожен колан, с който да предизвикате погледи към талията си, обувки на ток или платформи, както и красива блуза или риза. С тази визия може да се явите в офиса след края на извънредното положение, а може да я разходите и по всяко друго време, на среща, кафе или вечеря.

Да скъсим дължината

Скоро ще настъпят дните и за това. Късите гащеризони са прелестни, особено за дамите, които могат да демонстрират изящна линия.

Много актуално съчетание е с дълго сако и риза на точки или с жабо. Просто бъдете смели, покажете талант да демонстрирате личен подход и индивидуален стил.

Облекло за момичета

Да, гащеризонът може да е рокля! Няма как да загърбим този задължителен детайл от гардероба на всяка жена. Под формата на рокля гащеризоните са просто очарователни, а и лесно намират приложение в ежедневието.

Подберете плата, дължината и модела, съобразете обувките и чантата към това дизайнерско предложение, и бъдете сигурни – вие сте съвършена и може да покорите света!

Модерни и удобни дамски гащеризони от Alessa.