Дезинфекциращи влажни (мокри) кърпички действащи и срещу коронавирус (COVID 19)

2
334
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Имаме налични дезинфекциращи влажни (мокри) кърпички на  фирма KLINTENSIV

Този продукт е подходящи за почистване на повърхности срещу вируси (включително коронавирус (COVID 19), бактерии и др. микроорганизми.

Освен него на сайта на фирма Бран Инсект ЕООД може да намерите различни качествени дезинфектанти за повърхности и ръце: https://vrediteli.bg/magazin/preparati-dezinfekcia

Влажните известни и като мокри кърпички на KLINTENSIV съдържат безалкохолен дезинфектиращ разтвор, подходящ за всякакъв тип повърхности, включително и за деликатни повърхности, чувствителни към химични разтвори на алкохолна основа. Разтворът на мокрите кърпи има почистващи, дезинфекционни и освежаващи свойства, като не съдържа никакви алдехиди, а същевременно са с много широк спектър на активно дезинфекциращо действие.  Кърпичките са създадени съгласно съвременните европейските разпоредби за дезинфекция.  При спешна нужда могат да се ползват и за почистване на ръце, но все пак са официално одобрени за дезинфекция на повърхности.

Начин на употреба на влажните почистващи кърпички KLINTENSIV:

Влажните дезинфекциращи кърпички се прилагат, чрез забърсване на повърхностите и инструментите подлежащи на дезинфекция.

Време за въздействие на мокрите дезинфекциращи кърпички при: Бактерицидно, фунгицидно и ограничено вирусоцидно (вкл. COVID 19 и  Adenovirus type 5) действие е 5 минути.  Микобактерициднo, туберкулоцидно и спорициднo действие – 60 минути.

Всички повърхности трябва да останат влажни до изтичане времето на въздействие т.е. възможни са и последващи нанасяния с кърпите, както и ползване на повече от една от тях!

Активни вещества на почистващите мокри кърпички

Активните вещества са кватернерни амониеви соли в съотношение:

Дидецилдиметиламониев хлорид (DDAC) (CAS:7173-51-5)  – 0.34 g/100 g Алкил (C12-18) диметилбензиламониев хлорид (ADBAC (C12-18)) (CAS: 68391-01-5) – 0.09 g /100 g (0.09 %)

Други съставки: парфюм, вода, нейоногенни повърхностно активни вещества, хелатообразуващ агент и емулгатори.

Произход: Romania

Опаковка: по 80бр. влажни дезинфекционни кърпички в пакет

Още ефективни продукти