Тома Белев се подиграва с главния прокурор :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
196
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Въпреки, че е разследван от прокуратурата за антисемитските си изказвания по време на изборите, Тома Белев не престава да хейти държавното обвинение и Иван Гешев.

Самонадеяното поведение на новоизлюпения общински съветник от „Демократична България“ не е от сега.

Докато беше директор на парк „Витоша“, заради негово бездействие загинаха 5 човека на Боянският водопад.Тогава еколога много арогантно заяви, че туристите сами са  си виновни. Но истината е друга. Ако беше монтиран един елементарен парапет нямаше да се случат тези инциденти. Обяснението  на Тома Белев защо мястото не е обезопасено беше, че Плана за управление на парк „Витоша“ не позволява строителството и затова не изградено предпазно съоръжение. Сега Белев, но вече  от позицията си на общинар  обяснява как на Витоша могат да се подменят старите  лифтовете  с нови , че Планът за управление не пречи. А как така Планът тогава пречеше за монтиране на един обикновен парапет заради, който 5 човека се лишиха от живота си.

Та този уж природозащитник с голямата уста вместо да търка наровете за престъпното си бездействие, като директор, взима на подбив Главния прокурор, че казал нещо за Господ в навечерието на Великден.

За подобен род престъпления със загинали давност няма, затова прокуратурата е длъжна да провери и 5 те случая на Витоша, за да има справедливост и  възмездие за виновните.

Отдавна Тома Белев мрази главния прокурор

loading…