Как да изберем перфектната четка за коса?

5
305
Добави коментар
oliv4ee
oliv4ee

На пазара има изключително много рзнообразни по своите функции четки за коса. Има йонираща, изправяща, кератинова, изсушаваща и обикновена четка.

Днес ще ви предстявя няколко четки с различни функции. Надявам се да ви помогна да избере най-подходящата за вас.

1)Четка за изправяне на коса:

Най-продавана в своя ценови клас, тази четка за коса може да се похвали с широк спектър от температурни настройки – до 210 градуса.

Това означава, че независимо дали косата ви е гъста или тънка, ще можете да изберете правилната температурата, за да управлявате разхвърляните си къдрици.

Керамичната технология за затопляне, която позволява на тази четка да се нагрее само за 60 секунди и да генерира равномерно разпределение на топлината. Керамичната й инфузия е всъщност това, което придава на косата ви пищен блясък!

2) BIO IONIC Bluewave Nanoionic четка

Това, което отличава тази четка, е уникалната й квадратно-кръгла форма, която допринася за по-бързо изсушаване и увеличаване на обема на косата. Четините са под ъгъл, което помага за лесното разресване, отворите тип “пчелна пита” допринасят за допълнителен въздушен поток и допълнителен обем. В допълнение вълнообразните четинки са с инфузия на нано-йонни минерали, което придава на косата блясък. Освен това четините са умерено твърди и работят както за фини, така и за гъсти коси.

3) МЕКСИТОП Ледена йонна четка за коса

Разбира се, постигането на този перфектен външен вид на косата е върховната мечта. Но не би ли искал такъв, който върши работа, докато дълбоко хидратира косата? Ако е така, четката за коса MEXITOP Ice Ionic е най-добрият ви залог. Освен йонното хидратиране, този инструмент за защита на косата е напълно оборудван с правилната технология, която овлажнява косата и разплита възлите. Косата ви ще бъде подмладена и с по-голям обем. Още по-добре е, чечетката е специално създадена за справяне с коса, предразположена към косопад.

Четката се предлага с две разглобяеми глави, едната за нормална употреба, другата е с алуминиевата глава с ледено ядро, която позволява нагрятата коса да се охлади. Инструментът може да се захранва от батерия, но може да се зарежда и чрез вашите джаджи със своя USB порт.

4) OMNIA йонно масажираща четка за коса

Четката се плъзга по косата, като нежно разплита дори и най-трудните заплитания, без да скубе или дърпа. Конструкцията включва емисионно “пристанище”, което непрекъснато освобождава изобилие от отрицателни йони, за да намали наелектризирането на косата и да добави блясък. Както подсказва името, четката за коса има двойна функция и за масаж на скалпа. Той освобождава вибрации, които спомагат за насърчаване на кръвообращението, като по този начин намаляват умората и стреса, дори облекчава главоболие. Ползата обаче надхвърля релаксацията, тъй като масажирането на скалпа помага да разпределите омазняването от скалпа си през косата, оставяйки по-здрав вид на косата. Формата на четката също е уникална. Той е оприличен с този на компютърна мишка, но малко по-голям. Тъй като е преносима, бъдете сигурни, че ще имате прическа без електризиране, където и когато полжелаете.

4) Четка сешоар Revlon Salon

Времето, прекарано за сушене и стилизиране на косата, може да бъде голямо бреме. Revlon направи инструмент за коса, който се справя с подобна грижа – сешоар и четка в едно, за да можете да стилизирате, докато сушите косата си. Освен това, иновативните отвори за въздух заедно с керамичната технология изсушават косата по-бързо. Не е чудно, че тази четка за горещ въздух е най-продавана в Amazon! Тя също не разочарова, когато става въпрос за покритие на косата. Уникалният овален дизайн придава на косата обем от корени до връхчетата. Работи с мощност 1100 вата, която може да се регулира, което осигурява приложение за всички типове коса. Междувременно найлоновите шлифовани четинки от глиган, имат технология за по-малко накъсване на косъма.

5) Йонизираща четка Philips

Статичното електричество съществува навсякъде, особено в суха среда. Ето защо косата ви се електризира и разхвърля лесно. За да ви помогнем да се отървете от този досаден проблем, ние предлагаме лесно решение: йонна четка за стайлинг. Йонизаторът генерира отрицателни йони, за да неутрализира положителния заряд на статичното електричество. Той помага да върнете гладкостта и блясъка на косата мигновено.