Течен дезинфектант ЖИВАСЕПТ 5 лита за ръце на алкохолна (спиртна) основа срещу COVID 19

4
182
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Бран Инсект има наличен течен дезинфектант ЖИВАСЕПТ 5 лита за ръце без отмиване на алкохолна (спиртна) основа, който унищожава и вируса COVID 19. Живасепт в 5 литрова туба е в изключително съотношение на цена и качество, което го прави извънредно предпочитан продукт за дезинфекция и освен това може да го ползвате за много по-големи площи.

Може да го поръчате от сайта vrediteli.bg/magazin или на 0878201221 и 0888449949. 

Има наличен течен Живасепт в туби от 5 литра, но поръчките се обработват от 1 до 4 работни дни след постъпването им.

Този продукт е наличен, но ИМАМЕ И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ДЕЗИНФЕКТАНТИ срещу коронавирус, които се обновяват ежедневно ето ТУК

Предлагаме на достъпна цена и доказан с ефективността си качествен течен дезинфектант Живасепт в туби от 5 литра подходящ за дезинфекция на ръце, без да се отмива след нанасяне. 

Дезинфектанта Живасепт е българско производство е на алкохолна (спиртна) основа, което го прави ефективен срещу коронавируса (COVID 19).Този препарат е течен и готов за употреба дезинфектант, който не е гел, но със същоto действие каквото имат много от познатите дезинфекциращи гелове за ръце. Дезинфектанта е отличен за ежедневна дезинфекция на ръцете, но е добре да се ползва само при необходимост.Фирма Бран Инсект предлага и професионална дезинфекция срещу вируси и бактерии във всякакви обществени и частни обекти. 

Как да нанасяте правилно течния дезинфектант за ръце Живасепт? ВАЖНО: След нанасянето на препарата Живасепт от 5 литра, не е необходимо и не трябва да  бъде отмиван за да може да дезинфекцира цялостно ръцете ви, тъй като е на алкохолна (спиртна) основа.Препоръчително е течния дезинфектант за ръце да се нанася веднага след контакт с хора или животни за които се предполага, че могат да са вирусоносители, включително и на коронавирус (COVID-19).В силно заразена среда е добре да дезинфекцирате ръцете си на около 20-30 мин., като разходната норма е минимум 3 мл, като се втрива между 1 и 3 минути върху кожата на видимо чисти и сухи ръце. При оперативна хирургична дезинфекция да се втрива от 1 до 10 минути.  Само така ще се получи качествено дезинфекциране на кожата на ръцете и ще се предпазите от вирусите.  

Състав на дезинфектанта за ръце: Пропан-1-ол 45 г/100г и Пропан-2-ол 30 г/100г

Наименование на биоцида:  Течен препарат Живасепт в туба от 5 л за дезинфекция на ръце

Опаковка: 5 л

Още ефективни продукти