Dunapack Packaging: Опаковки

3
182
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Транспортни опаковки

За всяка транспортна опаковка, най-голямо значение има продуктът да достигне до крайният потребител здрав и защитен, независимо от вида на транспорта и разстоянието. Ние разполагаме с многогодишен опит и съвременни технологии, които обединени с необходимата информация от клиента води до перфектното решение за всеки един продукт. Нашите усилия винаги са насочени към обезпечаване на безопасно транспортиране на продукта, без отнемане от предимствата на опаковките от вълнообразен картон – ниско грамажни, достъпни, био разградими и рециклируеми.  

Дисплеи

Нашите oпаковки готови за рафта (SRP) освен, че представят продукта по най-добрия начин, благодарение на добра конструкция и висококачествен печат, гарантират безопасно и функционално съхранение и транспорт, което е изцяло в удобство на потребителя.

Характеристики на опаковките:

Висококачествен печат, който успешно замества сложните и скъпи ламиниращи процеси, без компромис към качеството.Възможност за производство на опаковка от две отделни части, с конструкция позволяваща лесно отделяне на капака и пряк достъп до продукта.Дизайн, позволяващ лесен захват и прецизно подреждане на опаковките една върху друга.Ясни указания за подредба и условия за съхранение, видими върху опаковката.Много други придаващи допълнителни предимства на опаковката според предназначението.
Иновативни опаковки

Като компания, ориентирана към клиента, ние ще отговорим на всички ваши изисквания, ще анализираме нуждите Ви и ще предложим най-добрите решения, като стоим до вас през цялото пътуване, за да създадем един иновативен, устойчив и надежден опаковъчен продукт. Потърсете ни и ние ще Ви помогнем в избора на най-доброто решение!  

Касетки

Използвани предимно за селскостопански продукти, касетките от вълнообразен картон са достъпни и готови за употреба опаковки. Разнообразието, което предлагаме,  отговаря на всички изисквания на клиента. За една съвременна опаковка, не е достатъчно да бъде добре подредена, с възможност за съхраняване и разпространяване, но също така да е удобна за потребителя и персонализирана. Ние използваме висококачествени хартии и високи технологии за печат, които могат да добавят допълнителна стойност към всяка касетка. Асортиментът на нашите касетки следва последните тенденции в индустрията с възможност за производство от добре познати касетки тип Plaform, през тави с отворени или затворени вътре ъгли до двустранно усилени касетки. И не на последно място, малко известен факт е, че касетките от велпапе поддържат продуктите свежи по-дълго от останалите видове касетки.