Сайтове за КЕЦОВЕ И МАРАТОНКИ!

25
260
Добави коментар

Сайтове за МАРАТОНКИ!

В последно време се “навъдиха” прекалено много интернет странички, които продават маратонки. Но как да изберем от кой да пазаруваме и от кой да бягаме?

Голям хубав онлайн магазин, от който пазаруват повечето български сайтове,  отстъпки стигащи до -70%  Може да се възползвате от стандартната доставка /период на доставка около 10- 12 дни за около 4.99 долара / Ако нещо не ми стане, няма как да го върна!

shopsector.com -Симпатично изглеждащ и подреден сайт целящ да представи на българските потребители висококачествени оригинални маратонки, кецове и спортни обувки на любимите световноизвестни марки, като Adidas, Puma, Reebok, Nike, Supra и много други, на максимално достъпни цени! 

Можем ли да се доверим Стоките им дали са качествени или са реплики и дали са коректни с доставките? 

FOOTSHOP е култура на обуване! Огромен избор на качествени и удобни обувки на световно известни марки като Аdidas, Converse, Nike и много други. Могат да се открият отстъпки до -70%  Всички продукти са винаги достъпни на склад, с конкурентни цени, бърза доставка. Възможност връщане/замяна до 30 дена  

Spartoo.bg -Над 25.000 модела и над 700 марки обувки, чанти и облекла.Безплатна доставка между 7 и 10 дни, Безплатно Връщане ! Плащане при доставка и 30 дни право на връщане на стоката. Гаранция за най- ниска цена.

Zapatos.bg е страст за обувки. Голямо разнообразие от цветове и стил. Онлайн магазина е нестихващ източник на вдъхновение, където да могат да се намерят обувките, сандалите, ботушите и аксесоарите, които ще носят всеки ден, като декларация за изисканост, елегантност и добър вкус. поръчани от вас артикули се доставят с куриерска фирма Спиди, с безплатна доставка над 59 лв  Можете да върнете продукта  в рамките на 14 календарни дни, считано от датата на доставката, съгласно условията по чл.55, ал.3 от ЗЗП(Закон за защита на потребителя) Към сайта