Какво означават татуировките на знаменитостите?

1
169
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка татуировка има значение. Някои от тях са публични послания и символи, но и много от тях имат лична история. Събрахме най-обсъжданите звездни татуировки и ги разшифровахме за тези, които търсят идеи.

Бионсе, три точки

Поп дивата пази историята на татуировката в тайна, но феновете имат свои собствени предположения. Най-вероятно трите точки на пръста на Бионсе са направени в чест на нейните деца: Блу Айви, Руми и Сър.

Селена Гомес, надписът на арабски

Арабският надпис на гърба на Селена се превежда като „Обичай се първо“. Това не е единствената татуировка на певицата, но явно е нейната любима: надписът дори беше бродиран върху чантата Coach, с която Гомес се появи на червения килим Met Gala през 2017 година.

Лили Колинс, момиче на водна лилия

Татуировката се появи на гърба на актрисата след пътуване до Корея през 2016 година. Татусът се превърнал в един вид сувенир, който сега напомня за приключенията ѝ там. И ако считате, че името Лили означава “водна лилия”, тогава татуировката придобива по-дълбок смисъл.

Ема Стоун, птичи крака

Ема направи татуировка на отпечатъци от птичи крака, за да отпразнува победата на майка си в битката срещу рака на гърдата. Освен това любимата песен на актрисата е The Beatles Blackbird.

Лейди Гага, портрет на Дейвид Бауи

Тялото на шокиращата лейди Гага има много татуировки. Един от тях – портрет на Дейвид Боуи в грим – напомня на певицата на любимия ѝ музикант, който я вдъхновява със своята артистичност.

Бруклин Бекъм номер 020511

Друга трогателна татуировка: Бруклин отбелязал поред рождените дни на своите братя и сестри. През 2002 г. се ражда Ромео, през 2005 г. – Крус, а през 2011 г. – Харпър. Освен това 0205 е рожденият ден на бащата на семейството Дейвид Бекъм.

Риана, богинята Изида

Звездата получи татуировка под гърдата си с образа на Изида с крила през 2012 г. в чест на баба си, която дълго време се бори с рака. Богинята символизира прераждащата се и съвършена жена, която според Риана била нейната Доли.