Жената с най-красиво тяло на света в момента ?

4
248
Добави коментар
Denizzle
Denizzle

Невероятно, но титлата за най-съвършеното красиво женско тяло в света взема 40-годишната британска актриса и модел Кели Брук. Връчиха и го учени а не както сме свикнали модни списания medikforum.ru.

Учени на университета в Тексас в продължение на две години се занимавали с изследването на въпроса който дозина хора се питат ? Кое женско тяло днес може да се смята за еталон за физическа красота. При това изследователите отчитали не само телесни пропорции, като ръст, тегло, дължина на косата и форма на лицето.

Един от най-важните и значими фактори, които влияели върху резултата, била привлекателността на женската фигура в мъжките очи. 

Откритата от учените закономерност потвърждава мнение, което отдавна е известно. Съвременните стандарти за женска красота са променени – слабите изкусителки, ценени преди 15-20 години, са изместени от далеч по пищни мадами, смятани са по-съблазнителни. 

А защо изборът е паднал именно върху актрисата Кели Брук? По думите на съавтора на изследването Хауърд Митенс, Кели е съвсем естесвена – тя не си е правила никакви естетични операции или други трансформации. Тялото ѝ изглежда в цветущо здраве.

В съвкупност с хармоничните черти на лицето и, това предизвиква уау-ефект. Самата Брук пък признава в интервю, че като тийнейджър постоянно била подлагана на подигравки, защото я смятали всички за дебелана.