Красиво Тяло

3
222
Добави коментар
Denizzle
Denizzle

За някои хора тренировките от вкъщи е много трудна задача. По време на пандемията обездвижването на тялото и застоялия начин на живот наложен от властите ще се отрази на всички. Ето защо е важно да се движим или да тренираме вкъщи. И сега ще ви дам 12 причини да дадете шанс на пилатес като вашият перфектен спорт.

1. Не заема много пространство. Нужни са ни постелка (може и без нея но е препоръчителна) една топка за пилатес и ако имате възможност и ластик

2. Не изморява. Тренировките, които те задъхват винаги си остават най-ефективни. Пилатес е система за издражливост и подсилване на мусколната система и самите упражнения са изграде по такъв начин,че е възможно да не ви изморяват максимално, като усилена кардио фитнес тренивока.

3. Подсилва физически тялотови. Пилатес тренировката задвижва и подсилва цялата ви мусколатура поради тази причина тялото ви ще стане по физически издръжливо. 4. Подобрява правилната стойка. Хората работещи в офис или с малко движение имат проблеми в правилната стойка ето тука пилатес влиза в главна роля подобря мусколите играеща роля за правилна стойка.

5. Успокоява болките в гърба и врата. Неправилната стойка и работа в офис или застоял начин на живот водят до болки в гърба и врата най-често. Пилатес упражения подпомагат правилната стойка и подсилват мусколитени отговорни за правилна стойка. Ако човек тренира цялото си тяло повярвайте ми няма да имате проблеми и болки дадени слаби зони.

6. Тренира цялото ви тяло. Пилатес упражения задвижват цялата ви мусколатура заради това той е благороден спорт ,който не се фокусира на дадени мусколни групи а напротив стимулира цялото ви тяло.

7. Балансира тяло и дух. Пилатес упражненията не се състоят от много кратно повторение на едно и съшо движение а много бройните различни движения и точното дишане балансира духави с тялото.

8. Не изгражда големи мусколи като в фитнеса. Пилатес е вид спорт,който е фокусиран върхи издражливоста на мусколите ви стимулира малките и големи мусколни групи. Ако имате притеснение ,че ще направите големи мусколи, може спойно да практикувате пилатес това няма как да стане.

9. Стяга тялото ви. Ако сте с наднормено тегло няма как само от пилатес да свалите и да почнете да изглеждате фит, да то подпомага горите калории , но не достатъчно само пилатес да практикувате. Важно е да си оправите храненето малко повече активност с комбинация с пилатес у дома ще изглеждате много красиви и фит. 10. Зарежда ви с енергия. Дишането е основата на пилатес правилното вдишване и издишване снабдява организмани с нови кръвни телца отделясе се серотонин, което от всоя страна придава повече жизненост и енергия. 11. Правини по гъвкави. Не е тайна ,че хората занимаващи се с танци обожават пилатес поради факта ,че ни разтяга и ни прави по гъвкави и продуктивни. 12. Спорт за всеки. Без значение от възрастави пилатес е чудес спорт за вас. Балансира дух и тяло прави тялото по силно и гъвкаво съвкупност от всичко това е чудесно за вашия организъм препоръчвам с две ръце този спорт или начин на живот. Остане здрави и красиви 🙂

Ако имате въпроси не се колебайте да ни пише от формуляра за връзка в момента развиваме блога ни ще има всеки дневно нова информация. КрасивоТяло.ЕУ е създаден с цел да ви дава точната правилна информация безплатно моля подкрепяйте ни за да развием проекта още повече последвайте ни в facebook.