Прогноза за Купата на Беларус: БАТЕ Борисов – Славия Мозир

2
145
Добави коментар
sapa84
sapa84

Беларус е единствената европейска държава, която не преустанови спортните мероприятия. В сряда вечер ще се изиграят реваншите от 1/2-финалната фаза за купата, където БАТЕ Борисов ще наваксва пасив срещу Славия Мозир.

Първият двубой между двата отбора завърши с изненадваща победа за Славия. Тимът от Мозир се възползва от домакинското си предимство и взе минимален аванс преди тежкото гостуване в Борисов. След този успех обаче, резултатите на Славия тръгнаха в грешната посока – хикс у дома срещу Рух Брест и загуби от Ислоч и ФК Минск.

Смятам, че поражението в първия двубой ще окрили “трактористите” и в сряда ще наблюдаваме още по-нападателен футбол от тяхна страна. Гласувам пълно доверие на домакините, тъй като разполагат с по-добри индивидуалности, а и в последните срещи навлязоха в желания ритъм.

За да ви предложа още по-висок коефициент, ще добавя над 1.5 гола към крайния изход. Winbet ни предлага @1.50 за комбо залога, което изглежда удачно за сингъл с по-висока сума.

В случай, че разполагате с регистрация в WinBet и заложите на пазар с коефициент @1.30 или повече, ще получите бонус за всеки картон в мача. Класират се сингъл залози на БАТЕ – Славия, реализирани с поне 10 BGN. След приключване на двубоя ще грабнете по 2 BGN за всеки жълт и по 5 BGN за всеки червен картон.