Реклама сръбска скара и цялостно брандиране на витрини от агенция Премиум

6
247
Добави коментар

При едни от последните ни проекти, по които работихме, тематиката която се спрягаше в контекста на разговори с клиентите беше – реклама сръбска скара и цялостно брандиране на витрини с тематичен дизайн и качествени фолия и винили за облепяне на гладки повърхности. Обекта е нов и се намира зад Министерство на Земеделието, храните и горите в София, а в него майсторите на сръбската кухня ще ви предложат вкусни ущипци прясно приготвени шишчета кюфтета и свежа гарнитура. Като рекламна агенция ние подбрахме най-добрите снимки от менюто на изкусните кулинари мастър шефове и ги комбинирахме по завладяващ начин за да привлекат вниманието на гладните минувачи и служители от държавната структура. Като се говори за реклама сръбска скара и прясно изпечени вкусотии несъмнено най-доброто място където можете да похапнете е „РУБИ“, или пък ако решите да поръчате за вкъщи можете да се обадите на телефон 0878688485 и да купите какво ви душа сака. Необходимостта от цялостно брандиране на витрини в случая и направената поръчка при фирма Премиум Реклама даде на нашите клиенти отстъпки в цената за комплексни рекламни услуги.

Галерия със снимки от проекта – цялостно брандиране на търговски обекти по поръчка Реклама сръбска скара и какви материали използвахме при този проект за цялостно брандиране на витрини?

Както вече споменахме по-горе реклама сръбска скара и ущипци вървят ръка за ръка когато се прави цялостно брандиране на витрини. Материалите, които използвахме за стъклата отвън са добре познатите фолиа на дупки или наричани още – перфо фолио с широкоформатен печат. По стените на новооткрития търговски обект с вкусно изпечени на дървени въглища пържолки и кюфтенца сложихме промазан винил с огньове за бекграунд и част от блюдата с топла супа и готвени ястия от обедно меню. В интериора, както можете да видите и на снимките от проекта, залепихме висококачествено фолио в стилистични цветове и форми. Важното в една подобна реклама е да се откроява в заобикалящата среда и да предизвиква желание за покупка от преминаваните минувачи. В случая реклама сръбска скара се откроява като остров в морето след околната бледа и постна архитектура и цялостно брандиране на витрини в района. Рекламата е нещото което ще накара хората да се загледат и основното и задължение е да предизвика интерес – в случая да му се преяде на човек като погледне витрината на „РУБИ“. Кавказката скара също е силно застъпена в продуктовото предлагане в това малко, но богато на вкусотии местенце с гозби от сръбската кулинария.

Защо се прави цялостно брандиране на витрини при реклама на сръбска скара?

Винаги когато се поръчва на едро е по-евтино – така е в случая. При този проект клиентите ни поръчаха цялостно брандиране на витрини защото с едно идване – залепяме и слагаме всичко и транспортните разходи отделеното време е на едно. Реклама сръбска скара и качествена изработка са термини които характеризират дейността ни като рекламна агенция за външно брандиране и професионални реклами с перфо фолио и пана от винил. Ако това рекламирате ви е харесало вече, можете ли да си представите какво бихме направили за вашия търговски обект като само ни насочите какво искате и за кога трябва да стане. Можете да посетите сръбската и кавказка скара на дървени въглища през работно време на адрес „Димитър Трайкович“ №3 в столицата за земеделското министерство. Рекламна агенция Премиум Реклама изработва предварителни проекти и визуализация към всяка поръчка. Доверете се на опита и професионализма на маркетинговата фирма посочена за номер 1 в столицата.