С какво личната бранд фотография се различава от бизнес портрет?

1
104
Добави коментар

Основната цел на бизнес портрета е идентификация. Следователно, най-важната характеристика на бизнес портрета е, че той представлява обекта. Най-често бизнес портрета акцентира върху лицето. Най-важните аспекти на фотосесията са заснемане на детайлите на лицето, като обикновено кадъра включва и раменете.

Личната бранд фотография е начин да покажете на клиентите си къде искате да бъдете и как стигате до там. Тя обхваща цялата вашата марка, а не само вашето лице. По-вероятно е клиентите да ви ангажират, да ви наемат или да купят вашия продукт, когато почувстват лична връзка. Чрез този метод аз разказвам вашата история, а не показвам само вашето лице.

Колкото повече от себе си можете да споделите с клиентите си, толкова повече ще придобият усещане, че ви познават и ви се доверяват.

Така оставяте трайно впечатление у вашите лоялни клиенти.

Да притежавате библиотека от лични бранд изображения, може да ви спести време и пари в дългосрочен план.

Искате ли да разберете как вашата лична бранд фотография може да стимулира вашия бизнес? Свържете се с мен и да се залавяме за работа!

Прочети и:

Личната бранд фотосесия и бизнес портрет показват вашия уникален външен вид, личност и индивидуалност пред вашата аудитория и това, което ви отличава от конкуренцията

Един от най-засегнатите бизнеси, заради вируса Covid-19, е фотографския. Само за миг хиляди фотографи загубиха своята работа. Все пак, има някой неща, които могат да…

There is no excerpt because this is a protected post.

Лъскавата опаковка отстъпи място на новите пазарни правила. Вижте защо е важно да си прозрачен и автентичен при занемането на своята бранд фотография.

В 10 изречения: Открийте разликата между личната бранд фотография и бизнес портрет; и какви са ползите да споделяте истории и изграждате лична връзка с клиентите.

Имате само един шанс да направите добро първо впечатление. Ако искате да ви възприемат като професионалист, трябва да изглеждате като професионалист.