Софтуерната компания ERP.BG подкрепи през април с над 23 000 лева български бизнеси, пострадали от кризата

2
176
Добави коментар
teenews.eu
teenews.eu

 

Инициативата на българската софтуерна компания ERP.BG в подкрепа на фирмите с търговски обекти, пострадали от кризата с коронавируса, получи множество позитивни отзиви от представители на бизнеса. Припомняме, че всички клиенти на софтуерната компания, заплащащи абонамент за нейните продукти за управление на физически търговски обекти, получиха възможност да ги използват един месец безплатно. Целта беше по този начин да се намали негативният ефект в следствие на пандемията с COVID-19 и свързаното с нея извънредно положение.

 

“Осъзнаваме, че тези бизнеси, които са пряко засегнати от кризата, са на своеобразната първа линия, търпяща най-много щети, но ние и останалите български фирми ще бъдем следващите засегнати по веригата. Защото те са наши клиенти, а техните служители са клиенти на множество други компании. И ако днес не се организираме да ги подкрепим, след това натискът върху социалната система на България и върху останалите дружества ще е огромен. Затова се надявам и други организации да се включат в подкрепа на фирмите от най-пострадалите сектори на икономиката” – сподели Иван Аржентински, управляващ съдружник в ERP.BG.

 

Мярката е струвала значителна част от оборота на ERP.BG за месец април – общата стойност е достигнала 23 500 лв., под формата на кредитни известия. В рамките на този период всички клиенти на софтуерния разработчик с физически търговски обекти са имали възможност да се възползват от предоставената подкрепа. Прави добро впечатление, че някои от тях са се отказали сами, тъй като са отчели нарастващи обороти през съответния месец, поради спецификата на дейността си. Повечето обаче са се възползвали и отзивите за кампанията са изключително позитивни.

 

“Приятно сме изненадани от подкрепата и отговорното отношение, което ERP.BG проявява към своите бизнес партньори. Изключително ценим партньорските си отношения с компанията” – сподели по този повод Трайчо Лазаров, управител на Лубрифилт ЕООД, клиент на софтуерната фирма.

 

“Благодарни сме на екипа на ERP.BG. Удоволствие е да се работи с продуктите на софтуерната фирма” – добави Дияна Иванова, финансов директор на Мундус Сървисиз АД.

 

От ERP.BG подчертаха, че дигитализацията на бизнеса ще продължава да бъде от ключово значение за повишаване на неговата ефективност и в предстоящите трудни за икономиката времена това ще става все по-видно.