Промените в Закона за здравето: Преход от диктатура към откровен фашизъм в България?

14
309
Добави коментар
bathroom
bathroom

Ваксинират ни задължително с ваксина срещу коронавирус, като инсценираха световна пандемия Интернет буквално прегрява щом стане дума за гласения ни чрез закон капан – задължителна ваксина срещу коронавирус. Върви се буквално към фашистки методи на подчиняване на хората. Не само у нас. И докато сега живеехме в диктатура, маскирана като грижа за живота и здравето ни, сега наистина се върви в още по-безцеремонно към отнемане на човешките ни свободи. И това не е само мнение на кибиците във фейсбук.

Такава позиция все по-настойчиво изказват тесни медицински специалисти – вирусолози и епидемиолози, които много добре знаят що е то епидемия и има ли я въобще сега по света и у нас.

Оказва се, че в

Изработваните в момента на пожар промени

в Закона за здравето, в неговия член 59-и се предвижда наистина задължителна имунизация. Коронавирусът поне в този член не е изрично споменат. Нои пък от друга страна тези спешни промени се правят тъкмо заради коронавируса. С думата „Задължително” започва всеки нов абзац от тази член.Под чия диктовка става това?

Срещу гласените промени

Остро се противопоставя

с отворено писмо до медиците в парламента лрбораторният доктор Георги Тодоров. След като припомня що е то епидемия и наистина ли заразата с коронавирус е толкова опасна, колкото ни внушават и манипулират, той директно казва: Ако лекарите в парламента гласуват за промените в този закон, ще опетнят името си завинаги.

Струва си да изгледате докрай това видео

В началото на този месец https://paralel42.com/ писа подробно в какъв капан ще ни вкарат, за да се ваксинираме уж “доброволно” срещу коронавирус. Чрез пълното ни изключване от социалния живот – забрана за пътуване в страна и чужбина, за пазаруване, с благовидния мотив – да не разнасяме “зарази”. Иначе казано –

Безкраен домашен арест без право на замяна

за отказалите да минат през конвейера.

Професор Стефано Монтанари от Италия, американският д-р Рашид Бетар, който припомня как някои в САЩ още през 2017 година са “знаели”, че ще има световна пандемия, Робърт Кенеди Младши, който говори за подозрителната активност по отношение на ваксината на Бил Гейтс – всички те говорят открито срещу това, което се случва сега. Гейтс беше прогонен от Индия, защото след прилагането на негова ваксина над 400 хиляди деца са се парализирали. Гейтс публично е заявявал, че населението на планетата трябва да се намали, защото е пренаселена. И дари 100 милиона долара за създаването на „ваксина” срещу коронавирус.

“В САЩ ВАКСИНИТЕ СА СМЪРТОНОСЕН БИЗНЕС”,

твърди Робърт Кенеди Младши.

Носителят на Нобелова награда за медицина Люк Монтание заявява, че само три ваксини нямат негативни странични ефекти – срещу дифтерит, тетанус и остеомиелит. Докато ваксините срещу грип съдържат алуминий, който въздейства на вирусите, но причинява болестта на Алцхаймер, която поразява тежко мозъка, а също и аутизъм, от който страдат все повече деца, казва професорът.

Вижте тези подобни и свързани публикации, преди да продължите с четенето надолу:

И България има лекари, които не са съгласни с това, което се случва у нас. Това са вирусолози, и епидемиолози. Най-упорит е доц. д-р Атанас Мангъров.

Въобразявате си, че никой не може насила да ви ваксинира срещу коронавирус? Ето как ще го направят: ВИЖТЕ ТУК КАК ЩЕ НИ ИЗРАБОТЯТ ДА СЕ РЕДИМ САМИ НА ОПАШКА, ЗА ДА НИ ВАКСИНИРАТ!

Все повече медицински специалисти надигат глас срещу това, което се случва в момента в света. Задължително и у нас, защото ние нямаме политици като в Швеция, способни самостоятелно да мислят, още по-малко да поемат отговорност за решенията си. И сега като им окне вождът Бойко Борисов безмозъчно ще го гласуват този закон. Без да мислят за децата си, за внуците си. А може би вече са измисли само за себе си вратичка за измъкване от капана?

Най-странното е, че в парламента в момента има депутати медици, които със сигурност са наясно за какво точно става дума. Но не сме ги чули да заемат чисто професионална, а не диктувана от партиите им позиция.

Вижте по-долу какво сме писали по-рано по темата задължителни ваксини

Президентът на САЩ: Коронавирусът ще изчезне и без ваксина

Доверявам се на лекарите, те казват, че вирусът ще изчезне, казва Доналд Тръмп

Короновирусът ще изчезне и без ваксина, след известно време няма да го виждаме. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп на пресконференция.

В същото време той подчерта, че следващото избухване на заразата може да се случи есента или пролетта на следващата година, но

В крайна сметка вирусът ще умре.

“Има някои вируси, за които не е била създадена ваксина. Но са изчезнали. И повече не са се появявали. Те също загиват както всичко останало”, заяви Доналд Тръмп.

Журналисти го попитаха може ли да приведе конкретен пример за тези си твърдения, на което президентът отговори, че се

Доверява се на мнението на лекарите.

“Те казват, че вирусът ще си отиде. Това не означава, че ще е през тази година, но в крайна сметка ще изчезне”, уверява Тръмп. В същото време президентът не отрече, че ако САЩ разполагаха с ваксина срещу коронавируса, то при създалата се обстановка тя би била много полезна. И подчерта, че

САЩ ще имат ваксина към края на тази година.

“Много компании сега влагат всичките си усилия за постигането на тази цел”, заяви Доналд Тръмп.

Вижте какво сме писали по темата по-рано

Каква е истината за коронавируса у нас: Расте броят на заразените или броят на тестуваните?

Премиерът Бойко Борисов пак ни заплаши със строги ограничителни мерки

Все повече хора започват да осъзнават в какъв капан е вкарано цялото човечество и все повече се очертават целите на това наистина невиждано събитие в историята на Земята. Ако не се изтребим чрез войни, вируси или някакъв природен катаклизъм със сигурност ще се изучава в учебниците по история.

В присъщия си лежерно-заплашителен стил премиерът Бойко Борисов ни сплаши за пореден път. Заяви,че ако след отпускането на карантина броят на заразените скочи до сто на ден, връща обратно строгите мерки.

Хайде сега да поразсъждаваме заедно. През последните дни броят на регистрираните вирусоносители не расте ли, защото започнаха да се правят все повече тестове? Че доскоро във втория град по големина град в България –

Пловдив, дори нямаше лаборатория,

която да извършва такива изследвания. В началото лабораториите бяха само три за цялата страна със 7- милионно население. А помните ли по колко тестове правеха на ден през първите седмици на извънредното положение? В началото нямаше и стотина. Чак две-три седмици по-късно се стигна до около ДВЕСТА НА ДЕН! Едно нищо.

При това за по-убедително

Непрекъснато ни плашат с десетките хиляди заразени

и големия брой починали в САЩ, Великобритания, Русия.

Обърнали ли сте внимание, че никога не казват броя на населението в съответните държави, а това е много важно за честната и обективна оценка на мащабите на епидемията. Тогава да припомним. През миналата година населението на Щатите е било над 238 милиона човека. Към вчерашна дата заразените там са повече от 1,25 милиона човека, починалите над 77,5 хиляди. На Великобритания населението над 66 милиона и 600 хиляди човека, починали са над 29, 5. На Русия, 144,5 милиона, вчера – 7 май,новооткритите заразени са 10 хиляди. Населението на Германия над 83 милиона, където са заразени над 164 800. При това там едва ли правят по стотина-двеста теста на ден.

Вземете калкулаторите и пресметнете колко на хиляда са там заразените и починалите и сравнетe с колко на хиляда са у нас.

Да погледнем пак към България. На 7 май 2020 г. у нас новоткритите заразени са 53. От началото на епидемията досега са починали 84 човека.

Вижте сами на калкулаторите колко са заразените и починалите на 7 милиона население? Ако открият поне още две-три лаборатории – със сигурност цифрата ще нарасне. Да не говорим, че доцент Атанас Мангъров още преди месец заяви, след направеното заедно с негови колеги независимо изследване в цялата страна и прилагането на непоклатимия Закон на големите числа в статистиката, при който най-голямата грешка е плюс минус 2 на сто, та според това изследване отдавна в България заразените са над 330 хиляди. С тези темпове на изследване НОЩ и подопечните му никога няма да могат да тестуват толкова много хора.

Отделен е въпросът, че онко или сърдечно болен, със симптоми на коронавирус, не пишат, че е умрял от рак или сърдечна недостатъчност, от вируса. Така е по инструкция от Световната здравна организация.

При това положение броят на заразените реално ли се увеличава или се увеличава броят тестуваните вирусоносители, които отдавна си шетат без да подозират нищо из страната?

Ами намеците на вирусолога професор Радка Аргирова, че е добре и боледувалите през първата грипна вълна от края на януари началото на февруари да се тестуват за коронавирус? Значи КОВИД-19 вероятно ни е споходил още след Нова година.

И сега ей така – механично, защото се увеличил броят на тестовете

Ще ни сложат още по-стегната примка на шията.

А после може би с белезници на ръцете ще ни принудят да се ваксинираме с ваксини с недоказана ефективност? Недоказана, защото за доказването трябват години – така твърдят специалистите.

На Борисов този капан му е като меден балсам на сърцето. Няма протести, службите подгонват дръзналите да се съмняват и оспорват думите му. Пей сърце! Диктатура, за която вероятно  Сталин не е сънувал.

През това време започналата отдавна агония страната ни по вина на армия нискочели политици може да приключи с окончателното затриване на държавата България.

Борисов: БСП е най-голямата опасност. Корнелия Нинова: ГЕРБ е най-голямата опасност за България

На фона на разрастващата се зараза от коронавирус и обедняването на българите, тези двамата се обиждат на партии?…

С пореден бурен екшън ни „зарадваха”лидерите на ГЕРБ и БСП. Министър-председателят ръсна поредния си бисер. А именно, най-голямата опасност за България била партията на Корнелия Нинова БСП.

Я пак? Не коронавирусът, не вцепенените от ужас работещи бедни и милион и половина пенсионери, които вегетират със стотина евро месечно и се чудят кой край е за предпочитане – от коронавирус или от мизерия. А на Бойко Борисов винаги някой друг му е виновен.

Погледнете и тези подобни теми, преди да видите как продължава надолу този текст:

Корнелия Нинова се изживява като опозиция.

Корнелия Нинова не остана по-назад и скочи във социалната мрежа с люти думи в отговор. Тя твърди точно обратното – че най-голямата опасност е вече факт и се дължи на управлението на Борисов вече десет години. И че по всички жизненоважни сфери на социалния живот сме на дъното, в това число и с отнемането на свободата.

Първи сме ЕС единствени по корупция.

Милата, устата Корнелия Нинова. Повярвала си е и удобно е забравила какви щети и страдания причини на българите управлението на нейната партия – и преди 1989 г., и след това.

Вече и на децата стана ясно, че ГЕРБ и БСП са едно котило, че кукловодите им са едни и същи. Не само от досиетата им. Личи си по странното единодушие, с което гласуват за лобистки закони, за ключови назначения в държавната машина. Но пред хората непрекъснато играят прозрачно театро – просто, за да не се остави публиката да скучае и да започне да мисли не с телевизор на раменете си, а с мозък.

Никой не ви вярва вече – нито на ГЕРБ, нито на БСП. И моля ви не казвайте, че народът си избира Бойко Борисов и компания.

Масовката в България никой никого не избира. В България управляващите се назначават. Останалото е просто пошъл театър. За съжаление – с последици.

Post Views: 2 323