Косене на трева Варна

17
458
Добави коментар
bultag
bultag

Косене на трева

Тревните площи са красиви, но изискват редовна и сериозна поддръжка. За тези от Вас, които нямат време да се занимават с поддръжката на тревата, фирма Rezach.bg предлагат услуга косене на трева Варна.

Специално подготвените за целта екипи на Rezach.bg се занимават от дълги години с цялостната поддръжка на тревните площи в дворове, фирми, морави, ливади, заведения, магазини, бензиностанции и прочие.

Правилното косена на трева е изкуство. За това Rezach.bg предлага поддръжка без значение от площта или вида на тревата. Фирмата може да се похвали със своите специалисти, притежаващи дългогодишен опит в занаята и отлично подготвени в правилното косене на трева.

Косене на трева от Rezach.bg

Свържете се с нас за безплатен оглед и издаване на оферта с предложение за редовен абонамент. След това оставете всичко останало на нашите екипи. Те ще окосят тревата правилно и ще се заемат изцяло с нейната последваща поддръжка.

Косене на трева – Защо е важно?

Поддръжката на тревните площи далеч не е само естетическа. Да, редовното косене на тревата я прави по-красива, но и по-безопасна от влечуги и кърлежи. Косенето трябва да се извършва редовно, поне веднъж седмично. Не бива да се пренебрегват и другите грижи, които трябва да се полагат за тревните площи – торене, напояване, грапене и валиране.

Екипът на Rezach.bg може да ви предложи еднократно косене на трева или възможност за абонамент. При втората опция наша е грижата по цялостната поддръжка и грижа за вашата тревна площ. За целта екипът ни разполага с правилната квалификация и оборудване за да си свърши работата отлично и без забележки