Как да правим пари от вкъщи с Google Ads?

10
380
Добави коментар

Има ли как да изкарам пари от вкъщи и то от България?

Афилиейт програма?

Как да правим пари от вкъщи с Google Ads? – може би е въпрос, който доста от вас са си задавали.

Не можете да си намерите работа, гледате малко дете и нямате време, искате да си стоите в уюта на своя дом и въпреки всичко искате да правите пара?

Това не невъзможно, а също така е факт че хиляди хора по света правят пари от вкъщи. Това което незнаем е как го рпавят, защото ако всеки го прави няма да има кой да гледа козички и отглежда домати.

Истината е, че има много начини да се правят пари онлайн от вкъщи, едни по рискови, други по-съмнителни и трети по-реални.

Ние ще ви разкажем за един от тези по-реални начина за изкарване на пари от интернет.

Прави пари от вкъщи с Google Adwords лесно и бързо!

За да правите пари от Google Adwords ви трябват няколко простички неща. Акаунт в Google Adwords. Афилиейт програма. Пари за реклама. Това са минималните изисквания за да може да работите от вкъщи и да правите една средна месечна заплата.

Какво представлява Google Adwords и как да си създам акаунт в него? Google Adwords е платформата на Google за рекламодатели, където те могат да рекламират своите продукти и услуги.

За да създадете свой собствен Google Adwords акаунт ще ви трябва:

Google акаунт; дебитна карта или банкова сметка. Какво е Афилиейт програма? Афилиейт програма е система, която свързва собственици на продукти или услуги и афилиетърии (промоутъри).

Какво е Афилиейтър? Афилиейтър е човек или група от хора, които промотират продукти и услуги, които не са тяхна собственост, за което получават комисионна.

Ако все още не разбирате, какво трябва да напарвите за да правите пари от Google Adwords, то сега ще ви стане ясно Трябва ви акаунт в Google Adwords за да може да промотирате, чужди продукти, за което да получавате комисиони.

Има най-различни български и чужди афилиейт системи предлагащи продукти и услуги във всички ниши и браншове.

Вие трябва да решите какво искате да промотирате. Съветвам ви да изберете нещо, от което разбирате и ви харесва.

Ако сте млада майка, може би промотирането на детски дрешки, бебешки колички, джаджи за обезопасяване на дома и т.н. ще са подходящи за вас.

Ако сте геймър любимите ви игри, конзоли, хардуер и периферни устройсва нужни на един геймър.

В зависимост от продуктите и услугите, които решите да промотирате в Google Adwords комисионните ви ще варират в началото около от 5% до 30%.

Но как ще спечеля минимум средна месечна заплата с тези продукти, афилиейт програми? Ще ви дам точен пример.

Решавате да продавате маратонки в България. Комисионата ви е 12% от стойноста на маратонките. Средна цена на 1 чифт маратонки – 130 лв. Средна цена на 1 клик за ключова дума “оригинални маратонки” – 0,09 лв.

При горепосочените параметри и данни при добре настроени кампании в Google Adwords броят на продажби е около 76 на месец, което е продажби в размер на 9 880 лв, при 12% комисионна е 1 185,60 лв доход на месец.