4 основни тенденции при денима за 2020 г.

2
123
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всяка жена трябва да има деним в гардероба си. В идеалния сценарий ще имате и всякакви вариации от  деним. За щастие, тази година дизайнерите решиха да не се спират само до типичните сини дънки и класическите памучни якета. За да можете да разнообразите стила си и да добавите нещо различно, ето кои 4 тенденции при денима са актуални тази година.

Дънкова рокля

Дизайнерите направиха голямото завръщане на дънковите рокли, които до коро носиха само малките момиченца. Сга обаче те са страхотен начин да сте женствена и различна. В сезонните колекции можете да намерите както midi плисирани рокли, така и къси по тялото, които са перфектни за горещото лято.

Купи дънкова рокля G-Star Raw

 Бермуди

Ако миналото лято всички носика т.н biker shorts, сега дойде време за дълги дънкови шорти. Комфорт и стил в едно – това можем да кажем за дънковите бермуди.

Купи дънкови бермуди Miss Sixty

Tie-dye деним

Вече експериментирахте ли с техниката на нанасяне на боя върху плат – tie-dye? Ако не искате сами да създавате този ефект на “петна” върху любимите си дънки, време е да се сдобиете с нещо с такъв акцент. Като това яке, което сме ви предложили, например- на него tie-dye ефектът е супер деликатен .

Купи дънково яке Brave Soul

Дънкови кюлоти

След зимния бум на популярността на кюлотите, те продължават да са на мода. През лятото най-модерни ще са широките модели  точно под коляното. Те ще бъдат чудесна алтернатива на бермудите.

Купи дънкови кюлоти Mango