ZHUZHEN Гел за пране с екстракт от бамбукови листа

5
156
Добави коментар

Концентратът от гел за пране с екстракт от бамбукови листа е предназначен за деликатно пране на всички видове тъкани във вода с различна твърдост. Използването на триизмерна растителна комбинация позволява съчетаването на интензивното отстраняване на замърсяванията с нежната грижа за тъканите и цветовете. Подходящ за ръчно и машинно пране, за всякакви тъкани и материи (включително детски дрешки, пелени). Комплексът от био-ензими лесно отстранява петна от мазнини, пот, кръв, мляко и други трудни за почистване петна.

Екстрактът от бамбук и плодовете на Sapindus Mukorossi (с най- високо съдържание на сапонин и алтернатива на химическите детергенти) правят гела подходящ за пране на бельо и деликатни тъкани. Има антикорозионен ефект (не позволява да ръждясат ципове и метални копчета, както и пералните машини). Слабопенлив – пести електроенергия и вода. Биоразградимите компоненти не вредят на околната среда и не предизвикват алергии.

Инструкция за прилагане: 1. За машинно пране: на всеки 30 литра вода се добавят 15 мл концентрат (1/2 капачка); 2. За ръчно пране: 15 мл концентрат се разреждат с 10 литра вода.