Малена – магазин за сутиен без банел за голям бюст 80Д 80D 115b 110b 115б 110б Triumph Триумф сутиени без банели мека чашка

2
221
Добави коментар

Allegra N сутиен мека чашка без банел, класически модел с V-образно деколте придава перфектен вид на бюста, произведен от немската марка за дамски сутиени Триумф/ Triumph. Продуктът има разделена на 3 части чашка, която позволява максимално оформяне и едновременно свобода на движение. Сутиенът е подходящ за дами от всякаква възраст, като има дълбоко деколте, подсилени широки презрамки с допълнителна мекота от вътрешната им страна, широк, мек и плътен колан (задна част). Моделът дава гарантира максимална стабилност при носене, като едновременно е произведен от много мек и нежен микрофибър, допълнен с красива дантела по чашката. На вътрешния етикет на всеки от продуктите е изписано, че е произведен в Украйна (made in Ukraine).

Състав: 72% полиамид, 20% еластан, 7% полиестер, 1% памук

Продуктът е предназначен за ръчно пране или в перална машина при не повече от 40 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране и пране на максимум 30 – 40 градуса с максимум 400-500 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; не е подходящ за гладене с ютия; не е подходящ за химическо чистене.