ПОДХРАНВАЩ КОНЦЕНТРАТ ALFAPARF SEMI DI LINO SUBLIME CELLULA MADRE NOURISHMENT MULTIPLIER 150ML

2
206
Добави коментар
mashbg
mashbg

 Серията Semi Di Lino Cellula Madre на Alfaparf действа на клетъчно ниво, като осигурява първокачествена грижа за косата. Съдържа уникален екстракт от арганови стволови клетки, които притежават способността да се самообновяват. Това е  нова подхранваща терапия за коса, създадена благодарение на научни изследвания и иновации, която е способна да разкрие пълният потенциал на красотата на вашата коса.  Съдържанието на концентрата действа на косата възстановяващо, оздравяващо, омекотяващо и добавят блясък.

  Ампулите Cellula Madre Beauty Genesis  съдържат концентрат от растителни арганови стволови клетки, притежаващи способността за самообновяване. Създадени от арганово дърво и екстракт от арганово масло, ефективно постигат здрава, мека и лъскава коса. Ампулата активира възстановяващия концентрат и заедно подхранват, възстановяват и връщат жизненаността на увредената коса, без да я утежнява. 

   Концентратът Nourishment  Multiplier  е предназначен за добавяне на повече блясък в косите си, за запазване на цвета и за подхранване със захари. Подхранващият концентрат осигурява изключителна хидратация и невероятна здравина за сухата коса.

   Начин на приложение: Разклатете подхранващия концентрат и сипете 25мл от него в купичка. Добавете една цяла ампула към концентрата и разбъркайте добре. С помощта на четка нанесете получения кремообразен гел върху измита и подсушена с кърпа коса. Разрешете с гребен по дължините, за да се разпредели равномерно. След това оставете косата под топлинен източник около 15 минути, след което изплакнете косата и оформете по желание.