Курсове и преквалификация за международни шофьори

1
205
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Компанията осигурява безплатно обучение за категория С+Е при последващо започване на работа като шофьор в АИТ

 

Търсите нови възможности за развитие и добре платена работа в интензивно работещ сектор? Ако сте на етап, в който планирате да смените сферата си на работа, учебен център АИТ е точно за вас. Курсовете, предлагани в школата, могат да ви помогнат да изградите нови умения и да поемете в различна професионалната насока. Обученията са подходящи за всеки, който желае да придобие професионална квалификация за международен шофьор или да се преквалифицира. Те дават възможност за развитие и подобряване на уменията на хора с малък опит в тази област или без никакъв опит, като осигуряват и последваща реализация на своите курсисти.

Гарантиран успех и нови хоризонти

Учебен център АИТ е сред водещите в област Пловдив с успеваемост на курсистите над 85%. Обученията се водят от висококвалифицирани инструктори със застъпена практическа и теоретична подготовка. За изминалата 2019 г. учебният център работи с повече 80 курсисти, като всички от тях успешно преминават програмите и съпътстващите изпити, а 20 % от тях започват работа в компанията. Стартовата заплата за шофьорите в АИТ пък е от порядъка на 2000 евро със сключен трудов договор и осигуровки.

Качественото и достъпно образование и възможността за преквалификация е ценен инструмент, който може да помогне на млади хора, търсещи своя кариерен път или на хора, изгубили своята работа вследствие на свиването на немалко сектори в последните месеци. Ето защо АИТ Интернешънъл Транспорт осигурява безплатно обучение за курсистите в категория С+Е и последващо започване на работа като шофьор в компанията. Безплатният достъп до тези курсове е добър помощник за всички, които са се сблъсквали с професионални предизвикателства.

Видове курсове и изпити за получаване на документ

Школата предлага курсове за категории С и С+Е, основен курс за превоз на опасни товари по шосе (ADR), обучения за превоз на опасни товари в цистерни, както и курсове за професионалната компетентност. Занятията се провеждат персонално, в удобно за кандидатите време. Общата продължителност на курсовете е между 30 и 45 дни в зависимост от времето, което курсистите могат да отделят, което осигурява удобство и индивидуално определяне на интензивността и темпото на обучението.

Курсове категория С

Придобиването на тази правоспособност ви дава право да управлявате МПС от категория С, чиято допустима максимална маса надвишава 3500 кг. Към тях може да се прикачва ремарке с допустима максимална маса не повече от 750 кг.

Какво включва обучението и какви изпити ще държите?

Теоритична част – 14 часа, включващи 13 теми, водени от опитен инструктор. Кандидатът разполага с учебник за подготовка и полага регулярни тестове за проверка на усвоените знания.
Практическа част – 20 часа градско управление на 12-тонен товарен автомобил.
Полагат се практически и теоритичен изпит, както вътрешен, така и външен пред изпитващ от ДАИ.

 

Курсове категория С+Е

Придобиването на тази правоспособност ви дава право да управлявате състав от пътни превозни средства с теглещо моторно превозно средство от категория С и ремарке с допустима максимална маса над 750 кг.

Какво включва обучението и какви изпити ще държите?

Теоритична част – 4 часа, включващи 5 теми, водени от висококвалифициран инструктор. Кандидатът разполага с учебник за подготовка и полага регулярни тестове за проверка на усвоените знания.
Практическа част – 16 часа градско управление на 12-тонен товарен автомобил.
Полагат се практически и теоритичен изпит, както вътрешен, така и външен пред изпитващ от ДАИ.
Практическият изпит се провежда в два модула: управление на полигон и градско управление. При успешно издържан изпит за полигон се преминава към градско управление.

 

 

ADR курсове

Учебен център АИТ предлага ADR курс (основен и цистерни). Обученията са съобразени с европейските изисквания.

Потърсете повече информация за курсовете за опасни товари.

 

Курсове за професионалната компетентност

Провеждат се за професионални водачи с цел усъвършенстване на познанията. На такова обучение подлежат всички шофьори, придобили начална квалификация, като то трябва да се провежда на всеки 5 години. Сред предлаганите услуги е и възможността за явяване на курсистите на психологическо изследване.

Попитайте за повече информация за професионалната компетентност.

 

Курсистите на АИТ получават отличната комплексна цена за обучение и полагане на изпит. Учебният център предлага разсрочено плащане – 50% при започване на обучението и 50% преди полагане на практическия изпит пред ДАИ. Цената на курса за категория С е 500 лв., а за категория С+Е 600 лв.

Сега е идеалният момент да изберете курс за професионален шофьор в учебен център АИТ. Разчитайте на сигурна и добре платена работа. Изпратете запитване за обучение бързо и лесно още днес.

За Учебен център АИТ:

Учебен център АИТ инвестира в подготовката и развитието на висококвалифицирани кадри и в повишаване качеството на транспортните услуги на АИТ Интернешънъл Транспорт. Школата предлага курсове за категории С, С+Е и ADR, както и обучения за професионална компетентност. С цел постигане на дългосрочна перспектива и положителен ефект върху сектора АИТ осигурява за курсистите напълно безплатен курс за категория С+Е с последващо започване на работа като шофьори в компанията.

За връзка с Учебен център АИТ

Пловдив, ул. Нестор Абаджиев 28А

+359 898 540 117

[email protected]