Черна рокля през лятото- съвети и идеи

2
175
Добави коментар
svetla58
svetla58

Черният цвят е най-универсалният в гардероба ни. Със сигурност всеки е имал период от живота си, в който е носил черно от глава до пети (а някои от нас и цял живот залагат на този универсален цвят). Но пък всички знаем, че черният цвят през лятото не е най-добрата идея… Обаче как можем да се откажем от стилната, но секси малка черна рокля!? Затова в днешната статия споделяме с вас няколко идеи как да разнообразите типичните многоцветни летни визии.

Например, една небрежна черна рокля ще върви супер с някоя красива шапка с периферия – така ще балансирате факта, че черното привлича слънцето и ще се предпазите от слънчасване. Друго предимство на черните рокли е, че могат да се съчетават с всякакви аксесоари – ако искате по-стилна и семпла визия, заложете на черна чанта и обувки. Ако пък искате да имате оново позитивно и слънчево лятно излъчване, акцентирайте с аксесоари в ярки цветове. А и да не забравяме колко красиво стоят златните бижута върху черна рокля! А за най-горещите дни – просто заложете на някой широк модел, който няма да ви запарва през деня.

Шапка с козирка и черна рокля

Купи черна рокля Billabong

Рокля до земята

Купи черна рокля Twinset

Тагове как да носим рокля, как да носим черна рокля, летен аутфит, лятна визия, лятна мода, малка черна рокля, рокля, черна рокля, черна рокля през лятото, черни дрехи, черни дрехи през лятото