Обзавеждане на коридор – Четири предложения за мебели

2
345
Добави коментар
djunev
djunev

Обзавеждане на коридор – Четири предложения за мебели Коридорът, познат още като антре,  заема важно място в една къща, в един дом. То отговаря за това, как енергията влиза в дома и в твоя живот.

Важно е да споменме, че спорет фъншуй антрето е изключително важно да бъде обзаведено по специфичен начин, така че правилно да бъде разпределена енергията.

Също така няма как да не споменем, че антрето трябва да бъде почистено и да е в добро състояние, в добър вид, защото то е първото нещо, което всеки Ваш гост вижда, когато Ви посети.

Ето и четири предложения, подходящи за обзавеждане на коридор,  предоставени от Мебелино

Предложение 1 Портманто Мире 2 с огледало, закачалки, шкаф за обувки и гардероб – дъб сонома

Семпло, но изключително ефективно. Функционално и удобно, с включено огледало, както и с място за поставяне на багаж. Дълбочина: 35cm Широчина: 140.00см Височина: 170.00см Цвят: дъб сонома Гланц: Не Материал: ПДЧ Второто ни предложение – това е портманто SoHo

То е доста по-разчупено и би паснало чудесно на жилище, в което присъства кожата, жилище, което е с по-разчупен дизайн. Отново има огледало, което е на самия рафт, което е важно удобство за всеки един от домакинството. Характеристиките му са: Тегло: 64.00кг Дълбочина: 38cm Широчина: 120.00см Височина: 194.00см Цвят: Босфор и сохо Брой пакети: 4 Гланц: Не Материал: ПДЧ
Предложение номер 3
Шкаф за обувки с отделна закачалка

Последното предложение – номер 4 – портманто Елинор

Класическото съчетание между черно и бяло прави така, че Вашият коридор да изглежда по един наистина различен начин.
Портманто Елинор е подходящо, ако сте се спрели на тази цветова гама в останалата част от жилището Ви.
Продуктите, които Ви споменахме в настоящата статия могат да бъдат закупени от тук.