Brelil Numero Color Шампоан за защита на цвета 1000мл

2
213
Добави коментар
mashbg
mashbg

ТИП КОСА:

• боядисани

• увредена

Преднзначене: Нежно почиства, подхранва и овлажнява боядисаната коса, запазва наситеността на цвета, предпазва от вредното въздействие на околната среда.

АКТИВЕН СЪСТАВ: Поликватерний-10, лимонена киселина, екстракт от нар от нар, хидролизиран екстракт от баобаб, глицерин, провитамин В5 (пантенол).

ДЕЙСТВИЕ: Шампоан за защита на цвета с екстракт от нар за боядисана  коса Brelil Numero Color ще реши проблема с насищането на цвета на косата и устойчивостта на цвета и ще осигури надеждна защита срещу отрицателното влияние на външните фактори. Формулата на шампоана, заедно с почистващи съставки, които нежно действат върху скалпа и косата, съдържа хидролизиран екстракт от баобаб, който има благоприятен ефект върху космените фоликули, насищайки ги с влага, витамини, минерали и други полезни вещества. Екстрактът от кора от нар в комбинация с пантенол и глицерин се бори с възпалителните процеси по кожата, предотвратява пърхота, придава здравина и здраве на косата, прави ги меки и еластични. Поликватерниумът образува защитен филм върху косата, който предотвратява въздействието на вредните външни фактори.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Нанесете шампоан върху мокра коса по цялата дължина с леки масажиращи движения. Оставете за няколко минути, след което изплакнете с много топла вода. Ако е необходимо, процедурата може да се повтори.