Ръчно изработени колиета и гривни от DiYon Art

2
273
Добави коментар
djunev
djunev

DiYon art – един от онлайн магазините, предлагащи ръчна изработка на аксесоари, гривни, колиета, обеци и много други

Бижутата се предлагат във всяка къща в определено количество, така че ако търсите луксозни индивидуални подаръци, то тогава този магазин е точно за Вас.

 

Предвид високата цена на материалите, бижутата в по-голямата си част са представени в същия дизайн. Възможностите за експериментиране в този сектор на пазара не са толкова широки. Следователно понякога се предлагат артикули, които нямат аналози, могат да бъдат причислени към редки бижута.

Друг вид редки предмети са с инкрустиран с редки камъни. Както показа практиката, продуктите с червени камъни (диаманти, рубини), както и изумрудите са най-високо ценени. Колкото по-голям е камъкът и по-добре се вписва в бижут По правило, когато говорим за ръчна изработка на бижута и аксесоари, се има предвид това, че артикулът е уникален.  Златото, платината, скъпоценните камъни издържат изпитанието на времето добре. Естествено, елегантните гривни, обеци, шапки, брошки и ръкавици, предоставяни от DiYon също се характеризират със здравина, удобство, комфорт и красота.

Наистина това си е изкуство. Разгледайте работилницата за аксесоари  и ще се уверите в тези наши думи.

Адрес: www.DiYon.art

Античните бижута са доста скъпи, мнозина могат да се похвалят с мистични истории или принадлежност към най-авторитетните лица. Следователно, като правило, такива рядкости стават част от елитните колекции.

За да видите редки бижута, можете да посетите панаири и изложби. Някои събития се отразяват в медиите. В развитите страни, работилници и ателиета, работещи с персонални артикули, често излагат своята продукция и високопоставени лица могат да закупят даден артикул.

В България тази практика все още не е толкова популярна,но във времето се очаква тя да се развие доста.

Т.нар. гаражни разпродажби, както и разпродажби в специализирани изложби ще ВИ дадат възможност да се докоснете до изкуството, което се крие от работата на ръка, от ръчната изработка.

Артикулите, за които по-горе споменахме, са идеални за подаръкт. Доснтатъчно е да си харесате даден артикул и да го поръчате.