Почистване на домове

1
252
Добави коментар
chistnik
chistnik

Еднократно и абонаментно почистване на домове в град София.

Хигиената и чистотата на дома са от особена важност за всяко семейство. Искате ли да живеете в един перфектно чист дом без много усилия? Почистваща фирма “Чистник“ ви предлага качествено еднократно или абонаментно почистване на домове в град София на ниски цени. Възползвайте се от нашите услуги за професионално почистване по домовете в град София, и домът Ви , ще заблести от чистота!

Потърсете ни  на 0885 513 380 и ,ще получите безплатна оферта за професионално почистване по домовете в цяла София. Нашият професионален екип е с голям опит в почистването на всякакъв вид замърсяване. Ние ще се погрижим домът Ви да е в безупречен вид.

Еднократно Основно Почистване на Домове

Няма значение дали става дума за почистване на къща или апартамент,при еднократното основно почистване , нашите опитни служители почистват вашият имот из основи.С помощта на техниката и професионалните препарати които използваме резултатите са гарантирани.

Еднократно основно почистване на дома включва следните дейности:

-Почистване на кухня (външно)

– Почистване на прозорци и дограма

– Почистване на санитарни възли (тоалетни , мивки , вани , душ кабини ,стени)

– Премахване на прах от мебели

– Прахосмукиране и измиване на твърди подови настилки

– Почистване на тераси (машинно)

– Почистване на врати и каси

– Почистване на ключове и контакти

За ваше удобство сме съставили голям набор от услуги, както за еднократно  така и за абонаментно почистване по домовете в София на достъпни цени.