ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Самотен баща на две деца се бори с коварна болест

1
278
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Светлозар Дончев е самотен баща на две деца и е диагностициран с тежко и трудно за лечение ревматологично заболяване – болест на Бюргер. До този момент мнозина показаха съпричастност и помогнаха на Светльо като дариха лични свои средства, с които бяха закупени жизненоважните инжекции за лечението му. Благодарение на всички дарители подобрението на Светльо е видимо и той вече се движи самостоятелно.

Въпреки положителните резултати Светлозар продължава да се бори с болестта, за да избегне ампутация на краката. За да се затвори цикъла на лечението му е необходимо да бъде събрана една последна сума от 2800 лв. Това ще даде шанс на Светлозар да се възстанови и да се върне към нормалния си живот, както и да може да продължи да практикува професията си и сам да се грижи за прекрасните си две дечица.

“Именно за това се обръщаме към Вас отново с молба и зов за помощ, защото само чрез нашата помощ Светльо ще има възможността да избегне ампутация! Нека да бъдем съпричастни и солидарни и да дарим средства за лечението на Светльо! Благодарим Ви предварително за помощта и нека Бог да Ви пази и закриля всички!”, апелират близки и приятели на Светлозар.

Ето и сметката по която може да дарите средства за лечението му:

Светлозар Николов Дончев

IBAN BG22TTBB94001528735995

BIC TTBBBG22 Expressbank