Модерни Летни Рокли 2020

2
371
Добави коментар

Модерни Летни Рокли 2020
от
admin

·

Публикувана 08.06.2020
· Обновявана 08.06.2020

Роклите тази година са женствена класика. Първоначално се появиха поли в стила на годината. Подобна кройка подсказваше плътно прилепнал силует и удължаване надолу. През 30-те години на 20 век този стил става много популярен благодарение на новия метод на рязане – диагонал. По това време стиловете получиха второ име – опашката на русалката. А през 40-те стилът става по-къс и по-геометричен.
Има различни стилове на отрязаната рокля. Тя може да бъде от шест или осем вертикални клина, от кръгли вградени хоризонтални клинове в долната част, с влак или от просто поставени клинове с различни размери. Всички тези техники за рязане се използват за шиене на летни рокли. Дължината на роклите  могат да бъдат различни в роклите , има къси, дълги и средна дължина рокли.
Какви рокли са модерни?
През лятото модните дами могат да се зарадват с леки флорални рокли . Буйни разкроявания, едно или две, може да бъдат под линията на бедрата. Деколтето на роклята може да бъде различно: обикновена, V-образна или лодка, раменете могат да бъдат напълно отворени. Женствеността и романтичността на такава рокля ще добавят бели рюшове.
 
Елегантните летни рокли могат да бъдат изработени от коприна, лен, вискоза и геометрични щампи. Самата перка може да бъде полукръгла или също с геометрия – с ъгли, които ще лежат красиво в сглобките.
Има опция за летни рокли годишно и за вечерно излизане. Такива рокли са ушити от сатен, дантела, от материали с пайети. Дантелата може да бъде подрязана с различни детайли на роклята – елече, ръкави или дъно на роклята. За вечерни опции са подходящи роклив  черно, бяло, червено и други ярки цветове.
Опциите за асиметрични рокли са на мода този сезон. Едноцветна  рокля с едно рамо с ръбове в долната и горната част ще направи външния вид лек и истински летен. Такъв модел на роклята може да бъде меки пастелни цветове или с меки флорални щампи.
Шифонът е отличен материал за лятна рокля. Леките долнища в долната част на роклята ще лежат красиво и ще придадат на образа романтика.
Рокли, изработени от по-дебели материали, които поддържат формата, са подходящи за делови и елегантни визии. Такива рокли могат да бъдат със средна дължина със сравнително голям хоризонтален руш.
 
Летните рокли  подчертават талията и визуално разтягат фигурата, така че такива рокли ще подхождат на почти всички.
 
И кой образ ви хареса най-много? Очакваме вашите коментари!

Етикети: 2020Вечерни Рокликоктейли роклилетни роклиофициални роклиразкроени роклирокли русалкарокля русалка

Може да харесате още…