Как да създадем електронна книга за 60 секунди

1
177
Добави коментар
vfiodorov
vfiodorov

Ако продавате онлайн повече от 5 минути, знаете, че освен магнити за клиенти, създаването на електронните книги е мощен начин за увеличаване на списъка с имейли или директна продажба с цел печалба. А също така знаете, че те създават и сериозно главоболие. Цялото писане, проектиране и форматиране … Офффф.

Стига вече!

Създай електронна книга за 60 секунди

Ето защо наскоро привлече вниманието ми нов продукт – той се нарича Sqribble и е онлайн инструмент, който незабавно създава професионални електронни книги, доклади, списания и други видове цифрови книги с няколко кликвания или докосвания.

Тази концепция не е нова. В миналото е имало много различни инструменти за създаване на електронни книги. Но ако сте използвали повечето от тях, ще знаете, че всички те имат едни и същи разочароващи недостатъци:

Имат шантави шаблони.Те са бъгави и ненадеждни.Те често изискват допълнителни инструменти
Какво е Sqribble?

Sqribble е различен. Той е пълен с професионални шаблони, сериозни добре изглеждащи корици и изненадващо е напълно без бъгове. Всъщност целият процес на създаване на електронна книга с Sqribble е задоволително лесен и гладък.

По дяволите, това е ЗАБАВНО.

Но може би най-забележителното от всички … Sqribble е зареден с едни от най-мощните функции, които съм виждал в инструмент за създаване на електронни книги.

Ето някои от нещата, които това „лошо момче“ може да направи:

Автоматична таблица на съдържаниетоАвтоматични заглавия и колонтитулиАвтоматична пагинация (създаване и номериране на страници)Drag and drop Дизайн (влачене и пускане)Добавяне или изтриване на странициДобавяне на собствена медия300+ Google Шрифтове50 шаблона за електронни книги (в 15 различни категории ниши)10 различни теми за електронни книгиАвтоматично създаване на съдържание (уау.)Превърнете книгата си във флипбук (прелистване) (двоен уау.)

Сериозно, ако това не е достатъчно, за да ви накара да изпробвате това нещо, не знам какво друго да кажа. Въпреки това – Sqribble не е перфектен.

Да, мощен е Да, ще спестите много време и пари, създавайки електронни книги.

Но има няколко недостатъци.

Какво не ми хареса в Sqribble.

Първо, допълнителни модули. Има 4 такива! Това е някак досадно, защото са запазили най-добрите функции в тях. Имате ли нужда от тях? Е, Sqribble работи отлично без добавки, така че не е нужно, НО ако искате повече мощност от него, препоръчвам да ги вземете всички.

Ето и накратко за допълнителните модули:

Модул 1 – Sqribble professional.

Отключете още 150 професионални шаблона за електронни книги (най-добрите са в професионалната версия), графики и готово съдържание за всички видове ниши. (Само за да информация, само един шаблон от стокови уебсайтове би ви струвал около 450 долара … само за ЕДИН шаблон!) Страхотно за тези, които искат повече разнообразие, съдържание и много потребители.

Модул 2 – Sqribble Prime.

Получавате 15 нови премиум шаблона за електронни книги с „ограничено издание“, добавени към таблото за управление в Sqribble всеки месец. Това ще увеличи вашата библиотека с течение на времето и ще ви накара да се откроите от другите потребители. За по-малко от два долара за шаблон! (Много по-евтино от сток сайтовете.) Отлично за умерени потребители.

Модул 3 – Sqribble Fantasia 3D.

Това включва 2 в 1 функции.

Отключва инструмент за създаване на 3D покритие вътре в таблото за управление, което ви позволява да превърнете „плоските“ капаци в реалистични, 3D корици. Чудесен за привличане на повече внимание и правене на книгите ви да изглеждат и да се чувстват по-истински.Създаване на „Flipbooks“, които превръщат вашите електронни книги в интерактивни и анимирани страници, които се прелистват като в реалния живот. Те могат да бъдат свързани от и към всяка точка онлайн, както и да бъдат вградени в уеб страници с едно парче код. Това е наистина готино.

Модул 4 – Софтуер за автоматично търсене на работа.

Ако ще използвате Sqribble за печелене на пари от услуги за създаване на електронни книги, тогава Auto Job finder software е нещо, от което се нуждаете. Той автоматично ще ви намери релевантни поръчки в различни уебсайтове за фрийланс и ще ви уведоми, за да можете да ги изпълнявате. Огромно пестене на време и пари.

Какво ми хареса в Sqribble

Без съмнение, професионалните дизайни, простотата и скоростта, с която можете да създавате наистина невероятни електронни книги, в движение.

А фактът, че можете да превърнете електронната си книга във флипбук, е наистина черешка на тортата. Това просто прави вашите книги да изглеждат и да се възприемат по-„истински“ и това е огромен плюс за ангажиране на вашите читатели.

Възможностите за персонализиране също са над класациите. Можете да настроите вашите дизайни, оформления и всичко, което сърцето ви пожелае. Той дори създава таблица със съдържание за вас, вмъква цялото ви съдържание в приятно оформление, играе с форматирането и дизайна, добавя неща, изтрива неща … това е ограничено само от вашето въображение.

Но ако идеята за твърде много опции ви плаши … не се притеснявайте. Sqribble е проектиран да улеснява нещата. Можете просто да работите с готовите шаблони, оформления и стилове, да вмъкнете съдържанието си автоматично и бум … имате професионална електронна книга, който ще привлече повече внимание, ще изгради доверие, ще ангажира вашите читатели и ще ви помогне да се откроите от конкуренция.

За създателя на Sqribble

Sqribble е разработен от Adeel Chowdhry, който е известен интернет предприемач с над десет години опит и създател на световни хитове като Pixel Studio FX, които продават десетки хиляди единици по целия свят. Той е известен с това, че създава висококачествени професионални решения и очаква не по-малко от Sqribble.

Заключителни мисли

Онлайн Стандартите се повишиха. Днес, ако вашите електронни книги изглеждат като поредна глупост, хората просто няма да искат да се регистрират, купуват или четат. И понеже хората са по-натоварени от всякога, те ще имат само няколко секунди да решат дали книгата ви заслужава да бъде прочетена или не.

С Sqribble можете мигновено да създавате книги, които излъчват доверие, достоверност и стойност и привличат повече абонати и продажби.

Създаването на електронни книги винаги е било болка за повечето маркетолози, но със Sqribble вече не е. С няколко кликвания можете да изберете шаблон, да добавите съдържание, да настроите оформлението и след това да публикувате онлайн … само за минути.

Вместо да харчите стотици или дори хиляди – за фрийлансъри или дори повече пари за измислен софтуер, сериозно бих препоръчал първо да тествате Sqribble … Мисля, че ще бъдете изумени колко мощно, лесно и бързо е цялото преживяване.

Кликнете тук, за да изпробвате Sqribble сега

Копирай този линк и го сподели в социалните мрежи