BET365 Ръководство по Регистрация

1
238
Добави коментар
eftimma
eftimma

Bet365 е най-големият букмейкър в света и може да се похвали с редица опции и множество дори оферти. За да имате достъп до тях, обаче, трябва да си направите регистрация. В тази статия ще ви покажем детайлно, стъпка по стъпка процеса по регистрация, за да може и вие да се потопита в света на хазарта.

Регистрация – Стъпка по стъпка

За да отворите бланката за регистрация, отворете сайта bet365.com и ще намерите жълт бутон „Регистрация“ горе в дясно.

Първата стъпка е да въведете вашите лични данни , които в случая са име и фамилия, дата на раждане и данните от документ за самоличност, който по-късно ще използвате за верификация. Можете да използвате лична карта, шофьорска книжка или паспорт за тази цел.

По-надолу ще трябва да предоставите актуален имейл адрес и номер за връзка, да попълните данни за постоянният си адрес и да изберете потребителско име и парола.  Последната крачка преди финала е да си изберете четирицифрен код за връзка, който трябва добре да запомните, защото ще имате нужда да го ползвате.

За да използвате пълният потенциал на сайта, трябва да активирате своя акаунт през имейла, който ще получите от екипа на Bet365.

Бонуси

Bet365 Бонус за нова семетка можете да получите веднага след регистрацията си в Bet365. За него единственото необходимо изискване е да направите депозит, а от оператора ще ви дадат 100% от вашата сума под формата на безплатни залози. Можете да намерите още и казино бонус при регистрация, както и да вземете офертата от зашеметяващите 365 евро, ако решите да залагате на покер. Може да видите класация на всички букмейкъри за България

Методи на плащане и депозит

Дойде време и за най-важното, а именно да ви покажем как да извършвате транзакции от и към букмейкъра. Компанията е предвидила много възможности за потребителите, като например:

Кредитни /Дебитни картиБанков трансферSkrillSkrill 1-TapNetellerPaysafe CardePay.bgEntropay

Процедурата, която описахме е идентична, както за настолната версия, така и за мобилната версия и bet365 мобилното приложение за Android и iOS.

Bet365 Регистрация- Често задавани въпроси

Да, задължително е. Една от причините е, че това са изискванията на Комисията по хазарта.

Не, според правилата на Bet365 всеки човек може да има само една сметка.

Да, в някои случаи се изисква. Ако има такава нужда във вашия случай, ще получите информация по имейл и ще ти бъде напомняно всеки път, когато влизаш в сайта.

Официално те ще бъдат проверени до 48 часа. Много често в рамките на няколко часа вече са проверени.

След като попълните всички данни, които са необходими, ще ви се покаже съобщение „ Вашата сметка е създадена“. Това означава, че регистрацията е успешна.

Да, при регистрация отбележете в „Изберете как да получавате вашите оферти“ сложете Да на съобщение и ще получавате информация за офертите чрез SMS. Така е сигурно, че няма да пропуснете някоя нова оферта за вас.