Вдъхновяващи подови настилки

2
212
Добави коментар
djunev
djunev

Тенденции за подови настилки, които ще ви вдъхновят

Когато започнете да мислите за обзавеждането на новия си дом, разгледайте тази статия. Вярваме, че ще Ви бъде от полза.

Ако в детайли разгледате съветите ни, то вие със сигурност ще намерите подови настилки, които ще отговарят на вашия стил и бюджет.

Ето и някои от предпочитаните, които са актуални към този момент: Матови покрития и маслени нюанси

Матовите подови настилки ви придават европейска елегантност с красив маслен вид, който издържа на износване и намалява нуждата от специфична поддръжка. Ниското гланцово покритие на матовата настилка е идеално за семейства, тъй като крие малки драскотини, прах и мръсотия. Устойчив тип настилка и дълги години би Ви могла да се ползва.

Желанието за изработка на Стария свят отново оглавява нашия списък. Затруднените подове са се превърнали в една от водещите тенденции за подови настилки през тази година и обхващат дизайнерски техники като четка с тел, ръчна обработка на ръцете и френски кръвоизливи и се предлагат в различни стилове и петна. Всяка от тези техники придава на пода ви дамски чар от Стария свят. Сивото отново е актулано.

Сивото внася чиста и занижена елегантност във вашия нов дом, защото допълва декора на вашия дом, вместо да се разсейва от него. Можете да намерите сиви подови настилки в различни тонове и стилове, включително изветрени твърди дървета, бамбук, ламинат с висок блясък и нисък блясък. Някои от любимите ни сиви настилки са покритията с оловяването. Бонкери за бамбук Смел ход за подова настилка, която е толкова уникална, колкото и вие, опитайте екзотична твърда дървесина. Онлайн се предлага богато разнообразие от подови настилки от типа екзотични твърди дървета с богати цветове, зашеметяващи текстури и поразителни тонове, които да дадат на всяка стая перфектен удар. Когато са сдвоени с невероятен интериорен дизайн, тези подови настилки ще пренесат дома ви от обикновеното до необикновеното.

През последните няколко години бамбукът набира популярност в подовите настилки заради своите екологични качества и издръжлива природа. Бамбукът е два пъти по-издръжлив от дъба, което го прави популярен избор на подови настилки за зони с голям трафик на вашия дом. Точно като твърдо дърво, можете да намерите бамбук в много различни облицовки от светли и естествени до по-тъмни покрития, които ще придадат на вашия дом по-модерен обрат.

Финални думи. Няма как да не забравим, че мебелите във Вашият дом трябва да бъдат съчетани с подовата настилка. Затова е важно да помислите за цялостната визия, преди да преминете към самото обзавеждане.