Black Lives Matter е най-големият спонсор на кандидат-президентската кампания на Джо Байдън

1
105
Добави коментар
setlans
setlans

Кандидат-президентската кампания на Джо Байдън се спонсорира от даренията, които получават Black Lives Matter (BLM). The National Pulse разкри, че BLM – организацията, която оглавява инициативите за спиране на финансирането на полицията, си партнира с ActBlue – платформа за набиране на средства за демократи, която е водещият спонсор на кандидат-президентската кампания на Джо Байдън.

Тя е отговорна за набирането на близо 99,64% от средствата за кампанията му.

В кампанията на Байдън е заложена идеята, че той НЕ подкрепя спирането на финансите на полицията, но това очевидно не му пречи да взима пари от организацията, която си партнира с онези, които вече унищожиха няколко града и убиха над 15 души.

Вижте още: Уолтър Блекман: Джордж Флойд „не е герой“, а „Black Lives Matter е терористична организация“

Когато влезете в сайта на BLM ще видите петиция „Defund The Police“ или „Спрете финансирането на полицията“. Когато някой реши да дари пари, той бива пренасочван към сайт, поддържан от ActBlue, и получава следното съобщение:

„Оценяваме вашата подкрепа към движението и нашата продължаваща борба да спрем държавното насилие, да освободим черните хора и прекратим бялото надмощие завинаги“.

След това се появява обяснение каква организация е ActBlue и че продължавайки с транзакцията, вие се съгласявате с нейните условия.

Джо Байдън е основен бенефициер на организацията за събиране на средства ActBlue.

До 21 май, организацията е дарила 119 253 857 долара на кандидат-президентската кампания на Джо Байдън „Байдън за президент“.

Даренията на ActBlue съставляват 99,64% от всички средства събрани за кампанията „Байдън за президент“, а общата сума е близо 773 пъти по-голяма от организацията с втората най-висока сума в класацията.

Ако Байдън не подкрепя инициативата на BLM за спиране на финансирането на полицията, то би следвало да не поддържа кампанията си с парите им.