Радев: Имам дрон, но за разлика от Борисов, моята фантазия има предел

1
107
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Не мога да тълкувам всичко изречено от Борисов, моята фантазия има някакъв предел. Да, имам дрон, но нямам нищо общо с това, което говори г-н Борисов. Управлявал съм самолети, управлявал съм и дрон, заяви президентът Румен Радев.

Така той коментира критиките на премиера Бойко Борисов, че опозицията, държавният глава води компроматна война срещу ГЕРБ, както дори си позволявал да вдига дрон и да го снима.

„Идва ми на един метър от мен този дрон, може да носи взрив. 500 грама взрив и да ги пусне. И като кажа на охраната, че ще го сваля този дрон, той го прибира“, посочи вчера премиерът в централата на ГЕРБ.

Моят дрон е толкова добър, че може да влиза в спална, да отваря чекмеджета и да ги тъпче с евра, заяви президентът Радев.

По думите му в момента има един нелеп сценарии да се отклони вниманието от най-големия въпрос, дали тези снимки са постановка, дали записът е монтаж.

Крайно недостойно е отново да се лепят петна по НСО, хората там не го заслужават, те са с висок морал и екипите, които охраняват властта са готвени да защитават охраняваните лица, не да ги дескридитират, каза Радев.

Президентът подчерта, че НСО охранява извън сградата, но когато домакинът реши да допусне гости вътре, той носи цялата отговорност за тези гости. Не е лошо премиерът да си направи преценка на кръга, който допуска, заяви Радев.

Президентът каза, че когато са му показали снимките, се свързал с НСО.

Една е най-смущаваща – спящият Борисов. По думите му такова нахлувмане в личното пространство е недопустимо.

Тази снимка означава риск за живота на министър-председателя, категоричен бе Радев. Изпратих екип от НСО да изчистят всички рискове.