Телевизор Smart Android LED Sony BRAVIA, 55″ (138.8 cм), 55XF9005, 4K Ultra HD

2
381
Добави коментар
yavkata
yavkata

Има два типа хора, когато става дума за телевизори. Тези, които искат определен продукт, способни да изобразяват добре изображенията и тези, които търсят наистина интелигентен продукт. Тези от втората категория са загрижени за технологиите и винаги избират продукти, които се предлагат с всички видове превъзходно оборудване. По този начин те са тези, които знаят как да оценят телевизорите като Smart Android LED Sony BRAVIA 49XF9005.

За Sony BRAVIA 49XF9005

Смарт LED LED телевизорът Sony BRAVIA 49XF9005 се предлага с диагонал 123,2 см, което го прави идеален за тези, които копнеят за киноподобно изживяване у дома. По принцип това е видът на широк и тънък телевизор, но който не заема цялата стая. Tocmi подходящ за анимационни филми, филми или друго видео изживяване.

Телевизор Smart Android LED Sony BRAVIA, 55″

И ако все пак споменах изображенията, трябва да знаете, че това бижу означава 4k Ultra HD резолюция. По принцип говорим за безупречни изображения, визуално завладяващи и много привлекателни.

Sony BRAVIA 49XF9005 Android LED Smart TV – видът продукт, който заслужава почетно място във вашия дом

Първият интелигентен атрибут на Android BRAVIA 49XF9005 Android Android Smart TV е X-Motion Clarity. Този телевизор е идеален за тези, които обичат екшън филмите. Той има специалната роля за перфектно изобразяване на динамични изображения, така че да не се загуби абсолютно никакъв детайл. Трилиният дисплей също допринася за този процес. Той е истински експерт в изобразяването на червено, зелено и синьо. По този начин резултатът е впечатляващ.

Така рискът от спорт или сцени, които включват много бързи действия, играещи се на високо ниво, се намалява. Телевизорът се оказва идеален за покана на вашите приятели и гледане на спортни мачове или състезания заедно.

Разделителната способност на изображението на този телевизор е 16: 9. Както всеки интелигентен телевизор, на Sony BRAVIA 49XF9005 Smart Android LED не липсва интегрирана Wi-Fi LAN и bluethooth. Говорим и за възможността за споделяне на данни чрез USB. Независимо дали става въпрос за видеоклипове или снимки, моделът на Sony знае как да ги възпроизвежда безупречно по всяко време.

Чрез споменатия вече атрибут, а именно дисплея TriLuminos, цветовете са живи, а телевизорът успява да възпроизведе внимателно и вярно всяка сянка. Android Smart Smart TV Sony BRAVIA 49XF9005 може да възпроизвежда филми и игри с 4K HDR резолюция, което го прави любим на киноманите и геймърите. Освен това има тясна алуминиева рамка, върху която ще бъде фокусирано вниманието на зрителите. Останалите проводници и кабели се оставят настрана или скрити зад телевизора, за да не се разсейва излишно зрителите.

Цената на този модел е висока, но характеристиките му са подходящи и с това, което предлага. Телевизорът обаче изисква финансови усилия за придобиването.

Не трябва да забравяме, че този телевизор има Android. Това позволява на потребителите лесно да изтеглят всички видове приложения, осигурявайки перфектно изживяване. Любителите на сериите могат да се насладят и на добре познатата Netflix. Той предлага разнообразни материали, просто е добре да се насладите през мързеливите уикенди, когато времето навън не е много приятелско.

Facebook
Viber
Twitter
Messenger