Лесковац

4
209
Добави коментар

комплекс – Apostolovic

      !Бонус посещение на Суковски манастир!

Влючено в пакетната цена: ☑️1 нощувка със 1 закуска в комплекс Apostolovic: http://kompleksapostolovic.com/kontakt/ ☑️1 празничнa вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки; ☑️посещение на пиротския пазар; ☑️транспорт с комфортен автобус; ☑️водач-представител от фирмата; ☑️медицинска застраховка;      

 

 Доплащане за единично настаняване – 50 лева

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 50 туристи.

Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 5 работни дни преди началната дата на отпътуване.

Начин на плащате: депозит 50% от пакетната цена, доплащане – до 5 дни преди отпътуване.

Необходими документи: лична карта или валиден задграничен паспорт. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители – нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Сърбия няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.

Отговорност: Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които по някакви причини им е отказан достъпа до Сърбия, поради забрана за напускане на страната, невалидни или липсващи документи или други независещи от него причини.