Арабски талисмани

12
Добави коментар
Wizardcraft
Wizardcraft

За богатство

Изписва се с мастило от шафран и розова вода и се носи като муска в продължение на четири месеца. След което се поставя под прага на входната врата на дома или магазин, ако е за успех в бизнеса.

За намиране на работа

Ако човек дълго време не може да намери работа, следният талисман се изработва и се носи за 40 дена. Със свои думи трябва да се моли за осъществяване на желанието. На 41-я ден се отива до течаща вода (река, поток и т.н.), а талисманът се хвърля в нея. Скоро трябва да има резултат. Процедурата може да се повтори няколко пъти докато се намери подходяща работа.

За привличане на клиенти

За привличане на повече клиенти в магазин, офис и т.н., талисманът се прави в две копия. Едното се закача над входната врата, а другото се държи до касата или там където се съхранява оборота. Също така талисманът се слага с вода и от нея се пръска в четирите ъгъла на помещението за прогонване на негативни сили и привличане на успех.

За успешно взимане на изпити

В деня на изпита по изгрев слънце над талисмана се казва 11 пъти Сура Фатиха, 1 път Айат Ал Курси и 21 пъти следното: „Насрун Миналлахи Уа татехун Карийб“. След всяко повторение се духва върху талисмана. След което със свои думи се помолва за успешно вземане на изпита, а талисманът се носи през целия ден.

За постиганбе на хармония

Ако някой се намира в негативна среда на караници и скандали, следният талисман се закача над вратата през която минават хората или се скрива под прага. Също така се прави и копие което се разтваря във вода и с нея се пръска дома или помещението.

За връщане на избягал човек

За връщане на избягал човек или роднина който е напуснал дома и е в неизвестност се изработва следния талисман (на гърба се изписва пълното име и дата на раждане). След което се връзва на връв и се провесва на клон на дърво разположено близо до дома. Казва се, че както вятърът люлее талисмана, така и сърцето на човека ще се разклаща с мисъл да се свърже обратно с близките си.

За защита

Талисманът се носи винаги с човека около врата за защита. Особено подходящ при пътуване на далечни разстояния за защита от инциденти и опасности.

Лек срещу зли сили

Ако малко дете или възрастен започне да проявява симптоми за атаки от негативни сили и духове, като кошмари, нощтни страхове, наблюдение на странни шумове и явления, талисманът се закача около врата му, така няма да бъде повече притесняван. Ако атаките продължават, талисманът се поставя във вряща вода, а след като изстине с нея се пръска по лицето и тялото на човека. Също така се прави и още едно копие на талисмана, което се зашива в синьо парче плат и се закача на дясната ръка на човека.

За защита на бременна жена

При проблеми с изнасянето на плода и за успешно разждане талисманът се носи около врата на жената докато не роди, след което трябва да се хвърли в течаща вода.

За лечение на черна магия

Срещу негативни атаки, магии и уроки към които малите деца са особено податливи талисманът се закача около врата им.

Силен талисман за цялостен успех и защита. Ако човек го носи със себе си ще има успехи в начинанията и работата си, късмет в делата и защита на светлите духове.

Преди да изработвате който и да било талисман трябва да сте пречистени и в добро състояние на духа. Желателно е талисманите да се изписват ръчно, но може и да се принтират. Окадяват се с благовоние (тамян) и се казва кратка молитва със свои думи за помощта която искатe. В случаите където се носят лично се сгъват и носят в малка торбичка или на връв. А там където се слагат в помещение се залепват на картон и се закачат. Не бива да се носят или слагат в тоалетна.