Удължава се срокът за участие в конкурса БАЛКONA

1
148
Добави коментар
eventA
eventA

Поради големия интерес срокът за участие в конкурса БАЛКONA се удължава с една седмица до 5 юни. Кампанията дава възможност на участниците да трансформират любимото си през пролетно-летния сезон пространство в дома – терасата. Трима от участниците ще получат професионални идеи и съвет под формата на индивидуален 3D проект, а един от тях и цялостната му реализация.

Балконът е мястото, което често подценяваме, но е единственото, което ни дава възможност да излезем на зелено, докато сме в комфорта на дома си. Можем да го превърнем цветна градина, място за отдих, срещи с приятели, дори за спорт. Обръщайки повече внимание на зеленината на нашите тераси, ние ги правим не само по-свежи и красиви, но помагаме за намаляване на вредните парникови емисии, за пречистването на въздуха. За идеята на конкурса Милена Добрева, организатор на БАЛКONA, споделя:

„Ако интериорът на дома ни се вижда само от нас и нашите гости, то балконът е част от облика на цялата сграда и заобикалящата я среда. Инициативата има мисията да мотивира хората да озеленят балкона си, да помогнат градовете, в които живеем, да станат по-зелени, по-чисти и по-красиви“.

Желаещите могат да се включат, като споделят във Фейсбук групата Na Balkona видео и/или снимки на балконите си и разкажат защо искат да спечелят и как си представят мечтаната тераса. Специално подбрано жури ще отличи най-оригиналните, интересни и мотивирани послания. В него се включват Милена Добрева – интериорен дизайнер и организатор на кампанията, Петя Кръстева – изпълнителен директор на списание „Наш дом“, Гена Събева – председател на Асоциацията на интериорните дизайнери в България, Адриана Ангелова – инфлуенсър и бивш интериорен дизайнер, Щелян Калчев – специалист в имотите. Публиката също ще излъчи своя победител чрез гласуване на официалната страница на конкурса www.balkona.design. Печелившите ще бъдат обявени на 10 юни.

Повече информация за конкурса и как да се включите в него ще откриете на balkona.design, както и с #nabalkona във Facebook.