Как да направите тена си по-дълготраен?

1
160
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички знаем, че колкото и да ни е приятно слънцето, то хич не е полезно за кожата ни. Нещо като шоколада – много го обичаш, но знаеш, че трябва да стоиш на разстояние от него. Обаче когато лятото дойде, всеки от нас си мечтае за шоколадов тен – някак ти придава увереност. Затова ние имаме решение за тази дилема.

Освен че трябва да подходите много внимателно към избора какви слънцезащитни продукти да ползвате, то е важно и да подберете правилните продукти за задържане на тена. Затова ето кои са продуктите, които да си набавите преди морето тази година:

Стъпка 1:

Грижата за тена започва веднага след като се приберете от плаж! Изберете подходящ душ гел, който да прави слънчевия ви загар дълготраен, но и в същотот време хидратира кожата. Нашият избор е Collistar After Sun .

Стъпка 2:

След банята е време за още хидратация – все пак слънцето доста изсушава кожата. Продукт, който ще се справи добре с тази задача и ще удължи тена ви е, лосиона за тяло на  St.Tropez Prep & Maintain. Кожата ви ще бъде кадифено мека и едновременно с това хидратирана.

Ако пък предпочитате мляко за тяло можете спокойно да се доверите на Astrid Sun или Dermacol After Sun. И двете млека за тяло ще попият изключително бързо, правейки нанасянето им лесно и удобно.

Стъпка 3: 

Ако все пак сте прекалили със слънцето, най-вероятно ще се стигне до неприятната част с беленето на кожата. Тогава ще ви е необходима ОЩЕ ХИДРАТАЦИЯ! Продукт, който ще ви гарантира, че тези неприятни петна от смяната на кожата няма да се появят, е сухото регенериращо масло за дълготраен тен Lancaster Tan Maximizer, което ще регенерира добре кожата, ограничавайки нейното белене.

 

Тагове
Collistar, Lancaster, Notino, notino.bg, грижа за тена, дълготраен тен, естествен тен, летен тен, плажни продукти, продукти за плажа, слънцезащита, тен, шоколадов тен