Пране на килими в София

1
204
Добави коментар
fionabg
fionabg

Фирма “Чистник“ предлага услуга за професионално пране на килими в град София на достъпни цени. Получете безплатна оферта за почистване на килимите в дома ви на 0885 513 380.

Килими мокети, черги и всякакви други текстилни, подови настилки са най-често срещаното допълнение към интериора на помещението. Те са предпочитани, както за дома, така и за офиса. Защото внасят топлина и уют. Въпреки това меките настилки имат и своите недостатъци – зацапват се и се захабяват бързо. За това и са необходими повече грижи и подръжка от обичайното.

Което означава ,че редовното пране и поддръжка са задължителни. Един от основните проблеми на меките настилки е, че те задържат много прах и мръсотия в техните влакна, което благоприятства развитието на бактерии и микроби.

Качествено Почистване и Пране на Килими

Нашият обучен екип работи само с доказани и ефективни методи за изпирането на килимите във вашия дом.Справяме се с всякакви замърсявания, както и с упорити петна като.

Кръв, урина, вино, кафе, мазни петна, кал и друга дълбоко проникнала мръсотия.

Наш екип специалисти прави оглед на мръсния килим, и се определя степента на замърсяване. След което започваме почистването.

Килимът се минава първо с прахосмукачка, целта е да се оберат прахта и едрите частици.

Обработваме силно замърсените зони и упорити петна със специален препарат за почистване на килими.

В зависимост колко е замърсен килима, използваме различни средства за почистване.

Оставяме няколко минути препарата да подейства.

Изпозлваме мощна техника с която извличаме дълбоко проникналата мръсотия от основата на вашия килим или мокет.

Ако мислите , че няма да се справите с почистването, не се тревожете. Когато става въпрос за пране на килими в град София. “Чистник“ е тук за да ви помогне. Спестете време и усилия ,като се доверите на нашия професионален екип за изпиране вашия килим или мокет в София.