Ръчно изработено колие с Котелска шевица

2
140
Добави коментар
teoniko
teoniko

Описание

Ръчно изработено колие с Котелска шевица представя традиционните Котелски мотиви по нов и интересен начин, а именно като колие. Изцяло ръчно изработено, колието представлява символът на богинята майка, заобиколен от две елбетици. Дължината е 45 см, като е предвидено удължение за регулиране. Металните елементи са от стомана, за да се избегне вероятността от раздразнения. Закопчалката е с дължина 10 мм и също е изработена от стомана. Ширината на елемента с шевиците е около 13 см, с в най-високата си част е около 9 см. Получавате колието опаковано в подаръчна торбичка и придружено от сертификат за ръчна изработка и гаранция, готово да бъде поднесено като подарък за Коледа, имен ден, рожден ден, 8-ми март, или просто за да зарадвате някого.

Според много учени, везбените украси по носиите на българите крият своите корени още от медно-каменната епоха. Проф. Коев систематизира над 800 названия на орнаментите, които се срещат в българските носии. Разделя ги на пет големи групи – животински, растителни, геометрични, човешки фигури и символични. В това колие можете да видите изображение на Богинята-майка, която символизира плодородие и семейното огнище. От своя страна елбетицата носи благословията на вселената, тя е наричане за здраве и хармония в живота на човека. Разгледайте и останалите бижута с шевици.

Получавате Ръчно изработено колие с Котелска шевица с гаранция на изработката 2 години. Това бижу се изработва лично за Вас. Срока за изработка и доставка е от 5 до 7 работни дни. При поръчка, ние ще се свържем с Вас за да уточним детайлите.

Ако Ръчно изработено колие с Котелска шевица ви е харесало, можете да направите запитване за него на телефон 0897 967 107, или като попълните формуляра по-долу с код на продукта NCC-A-0048:

Ръчно изработени бижута от Teoniko – Бижута с харизма

Бижута ръчна изработка от Teoniko – Бижута с харизма

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.