Пътна Помощ Пловдив

1
159
Добави коментар

Пътна помощ Пловдив качество и бързина на ниска цена

Ние от Пътна помощ БГ гр. Пловдив се стреми да предлагаме конкурентно ниски цени и високо качество на предлаганата от нас услуга! Причина да се доверите на нас са гарантирано ниските цени за пътна помощ в Пловдив, бързина и сигурност за повереното ни транспортно средство. Дългогодишния ни опит в пътната помощ са гаранция за добре свършена работа . Индивидуалният подход към всеки клиент е от съществено значение за нас, заради това сме вече над 10 години една от водещите фирми предлагащи услугата пътна помощ и репатриране в град Пловдив. За времето от когато сме стартирали имаме много препоръки от наши бизнес партньори и частни клиенти пред които сме доказали нашият професионализъм. Това е и причината да се развиваме и увеличаваме предлаганите от нас услуги свързани с пътната помощ. Разполагаме с най-съвременна техника, която ни позволява да предлагаме най-евтината пътна помощ в гр. Пловдив и област Пловдив.  Предлагаме извозване както на леки коли и джипове така и на професионална техника бусове, мотокари, валяци, камиони, булдозери, фадроми, селскостопанска техника и транспортиране на строителна техника до 10 тона.

 

Предлагаме пътна помощ на автомагистрала Тракия на възможно най-ниска цена. Ако сте закъсали и е необходимо да ползвате пътна помощ АМ Тракия в района на град Пловдив, град Пазарджик или Чирпан, някой от нашите екипи може да бъде при вас за 30 минути. В зависимост от ситуацията можем да ви окажем помощ на място или превозното средство да бъде репатрирано до град Пловдив в някой специализиран сервиз, където ще ви бъде оказана квалифицирана помощ или друго населено място в България на посочен от вас адрес. При необходимост осигоряваме и транспорт на пътниците от авариралия автомобил.

Пътна помощ Пловдив, защо да се доверите на нас?

Причините да изберете пътна помощ Пловдив, е че ние ще направим всичко възможно да разрешим проблема с вашият автомобил ако е възможно на място

Коректното отношение

Ниската цена за услугата пътна помощ

Бързото отзоваване

Индивидуалният подход към всеки клиент

Много годишния опит в извозването на аварирали и катастрофирали автомобили в Пловдив и цяла България

Денонощна пътна помощ Пловдив – разполагаме с дежурни екипи 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Ние ще се отзовем на вашето обаждане възможно най-бързо.

 

Пътна помощ Пловдив извозва автомобили и техники в цялата страна.

Пътна помощ БГ гр. Пловдив предлага следните услуги:

 

Пътна помощ Пловдив на ниска цена за превоз на леки, лекотоварни, микробуси, ванове и джипове.Пътна помощ АМ Тракия на ниска цена за превоз на леки, лекотоварни, микробуси, ванове и джипове.Пътна помощ и превоз на строителна и селскостопанска техника, багери, фадроми.Пътна помощ и превоз на трактори, мотокари и електрокари 10 тонаИзваждане и репатриране на леки автомобили, джипове, бусове от канавки, ниви, канали и пропасти.Превоз на вишки, мотокари и трактори до 10 тонаПътна помощ и репатриране на тежко катастрофирали леки, лекотоварни автомобили.Репатриране и пътна помощ на леки автомобили претърпели пожар или други природни бедствия.Компютърна диагностика на място на аварирал автомобилПодаване на стартов ток за запалване на автомобила.Доставка на акумолатор при необходимостРемонт на място на аварирало превозно средство.Доставка на място на гуми и джанти и техният монтажСмяна на гуми на леки и тежкотоварни автомобили и автобуси.Сервизен автомобил.Осигуряване на горивоНасочване на нуждаещите се автомобили към компетентни специалисти и лицензирани сервизи..Осигуряване на охраняем паркинг.Превоз на хората от авариралия автомобил.Пътна помощ при зимни условия – осигоряване и поставчне на вериги за леки коли и тежкотоварни камиониНапомпване на гуми с професионален компресор

Пътна помощ Пловдив ще Ви осигори ако е необходимо всички други консумативи необходими за нормалното функциониране на вашият автомобил като масла, антифриз, хидравлична течност, спирачна течност, филтри, крушки за да продължите безпрепятствено вашият път.