Синьо лято – родните звезди щурмуваха курортите, ето къде почиват известните (Снимки):

1
186
Добави коментар
albenapet
albenapet

Въпреки върлуващия все още COVID-19 , лятното слънце и хубавото време подмамиха масово хората да напуснат големия град и да потърсят подходящо местенце за почивка. Не правят изключение и родните знаменитости, които по традиция почиват не веднъж, а поне няколко пъти, при това предимно в чужбина.

Но нека видим кои курорти щурмуваха българските звезди тази година:

Летните горещини провокираха любимите ни БГ-звезди да потърсят прохлада край морския бряг . След първата порция плажни снимки, тази седмица популярните личности изкушават последователите си с нова доза интригуващи кадри по бански

.

Едни избраха сигурното и забегнаха към родното Черноморието и Балкана, а други без капка притеснение стегнаха куфарите за съседна Гърция и други близки дестинации. 

И разбира се, споделиха снимки от своята почивка в социалните мрежи: 

Александра Петканова

Повелителката на социалните мрежи Алекс Петканова публикува горещи снимки от Халкидики. След като събра погледите на плажовете у нас, сега моделката се засили към Гърция, за да посъбере още доза летни емоции. 

На новите кадри в профила и, тя отново събра множество лайкове и впечатли с бляскав стайлинг и перфектни форми. 

Никол Станкулова

Чаровната синоптичка Никол Станкулова успя да съчетае почивката си. Първо посъбра загар на Созопол, а в момента се намира на Халкидики, където продължава да трупа летни емоции. Кадрите веднага натрупаха безброй харесвания и коментари, а Никол изглежда както обикновено – ослепително. 

Златка Райкова и Благой Георгиев

Златка Райкова и половинката и Благой Георгиева избраха да почиват в дива горска резиденция, разположена в полите на Стара планина и непосредствено над кристално чистите водопади и вирове на р.Росица. Двойката сподели прекрасни снимки от ваканцията си, заснети сред красивата природа. 

Андреа

Към Благоевград се запъти и бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев – Андреа. Тя избра да плажува край басейна на популярен в града комплекс и без притеснение показа формирате си, след като се раздели с близо 15 килограма. 

Екскурзията си певицата съчета с посещение на поетичното село Златолист, където е живеела пророчицата Преподобна Сотойна. 

„Да се докосна до Вековния чинар, който е на 1300 години, да усетя енергията, да чуя вятъра, който подухва между листата му като, че хиляди души, мигове, болки и щастие са запечатани в него. Легендата гласи, че чудотворното дърво се извисява още от създаването на българската държава! Чудото тук витае навсякъде. Посетете Златолист и се поклонете на гроба на пророчицата Стойна. Постойте в минутка размисъл – за нея, за Вас, за близките Ви хора, за житейския си път. Мястото е невероятно красиво, а хилядолетният,величествен чинар в двора на църквата вменява удивително спокойствие – сякаш времето е спряло.“

Райна

В родния Сандански е и изпълнителката Райна. Тя показа тренирано дупе и нажежи страстите до червено с огнен бански край басейн в града. Певицата събира тен разгара на лятото и въпреки, че е запалена пътешественичка, тази година ще трябва да се задоволи с пътувания из страната заради пандемията. 

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Николета Лозанова също предпочита да не пътува извън страната и е отседнала заедно с дъщеря си Никол и любимия Ники Михайлов на родното Черноморие. Te са избрали курорта Поморие, а Ни Ло вече може да се похвали с шоколадова кожа. 

Алекс Раева

На родното Черноморие е и Алекс Раева. Чаровната водеща не е уточнила къде е отседнала, но по хаштага #blacksea разбираме, че е у нас. Тя публикува в профила си колоритна плажна снимка, на която позира с шарена сламена шапка и голяма усмивка. 

Кубрат Пулев

Черно море е изборът и на боксьора Кубрат Пулев. В няколко свои сторита спортиста сподели няколко красиви видеа от Балчик и написа „Защо да пътуваме, където и да е, да се редим по безумни опашки, като рая е при нас?! Черно море.“

Зайнеб Маджурова

Със слънчеви кадри от Созопол, пък се похвали репортерката Зайнеб Маджурова. От кадрите личи, че тя се чуства истински щастлива, когато е близо до морето. Емоциите и потвърждава и текст, който блондинката е добавила към публикациите си – „Онази сол, без която не мога“ – пише Зайнеб. Репортерката изгллежда в страхотна форма след раждането, а плажният и стайлинг също е на високо ниво. 

Диляна Попова

Moделът Диляна Попова плажува на къмпинг Градина край Созопол. Красавицата и този път събра овациите в социалните мрежи със снимките си, но успя и да изненада своите последователи с новата си визия, която е доста драстично предизвикателство. Диляна вече не е в отбора на брюнетките, а също така и дължината на косата й е доста променена.

Ники Илиев

Ники Илиев, пък е на море в Лозенец, в компанията на любимото си куче Анджи. „На море с Анджи, която още се страхува от вълните, както когато беше бебе. Без да осъзнава, че е пораснала и няма как пак да я обърнат. Но всичко е процес“, пише той под поста с домашния си любимец.

Златка Димитрова

На плаж Корал солени емоции събира плаймейтката Златка Димитрова. Усилените тренировки във фитнеса си казват думата, тъй като брюнетката показва мускулесто тяло, бицепси и плоско коремче с ясно изразен 6-pack, за което голяма част от дамите биха и завидели. На морската почивка тя е заедно със сина си Миро и любимият мъж – фитнес инструктора Кирил Танев.

Към Приморско се отправи Евгения Джаферович. Половинката на Ваня Джаферович шерна кадри както от морския бряг, така и от хотела, в който е отседнала. Блондинката се хвали с изваяно тяло, а летните емоции навярно тепърва и предстоят. 

С екзотика от Instagram ни зарежда и Деси Слава, която е заложила на огнени цветове и морски шик. Коя обаче е дестинацията, която е избрала жената с най-ангелския глас в поп-фолка не става ясно. 

До нашето море се отби наскоро и фолк звездата Преслава, която беше с компанията на дъщеричката си Паола и сестра си Ивелина Колева. 

Примата на модерния фолк Глория е в любимата си Гърция и пълноценно се наслаждава на своята ваканция след представянето на новите си проекти. Както обикновено, тя събра редица комплименти за визията си и показа тяло на богиня. 

На южната ни съседка почива и снахата на Маги Халваджиян – Александра Енева. Там тя е заедно със съпруга си Еди Халваджиян и двете им прекрасни деца. Блондинката взриви мрежата с екстравагантни и цветни снимки, с които отново доказа, че е истинска модна диктаторка. 

Мис България Ивайла Бакалова завърши месец юни с почивка на Созопол, а в момента се намира в… любимата Италия. Навярно ситуацията с коронавируса и факта, че Италия бе една от най-засегнатите страни в Европа, не я плаши. Българката се е отдала на множество разходки, а в профила и всекидневно се появяват нови снимки, а коментарите под тях са само положителни.