8 златни прически за дами в златната възраст – много стил, класа и красота в сиво (Снимки):

2
133
Добави коментар
albenapet
albenapet

Съвременната мода позволява на човек да изглежда така, както иска. Максималната възможна естественост доведе жените до идеята, че боядисването на сивите коси е напълно излишно и в никакъв случай задължително. Постепенно красивата сива коса се превърна в нова тенденция, стилистите създават нови прически, за да изглеждате добре поддържани въпреки сивите кичури.

Днес ви предлагаме да разгледаме 8 красиви прически за дами в зряла възраст – стил, класа и красота върху сивите кичури :

1. Каре на стъпала

Ако косата ви е чуплива по природа, това е чудесен вариант. Прическата ще се получи леко небрежна и жива, директна и романтична.

2.

Късо каре

Този модел е подходящ за тези, които предпочитат практичност и комфорт. Прави кичури, удължен овал – пряката характеристика на тази прическа. Може да се допълни с бретон, но и така е прекрасна:

3. Къса прическа с удължен бретон

Страхотен избор за различни по тип лица, идеална е за елегантен ежедневен външен вид. Дългитеят бретон коригира несъвършенствата на лицето, но ще трябва редовно да коригирате прическата.

4. Пикси

Перфектна прическа за собственичките на тънка коса. Нахалното, грациозно пикси перфектно подмладява, прави косата по-обемна с помощта на „прищипване“ и изтъняване. Изисква ежедневен стайлинг.

5. Класическо каре със средна дължина

Привържениците на традиционните прически трябва да се обърнат към класическото каре. Средната дължина е най-универсалната, тя ви позволява да създавате различни стилове. В допълнение, това е идеалният избор за пълното лице.

6. Удължено каре

Ако една жена не е готова за радикални промени по отношение на дължината, но иска да има добре поддържан, спретнат външен вид, струва си да направите карето малко по-дълго от обикновено. То може да е подстригано равномерно или да се комбинира с многослойна прическа.

7. Каре до раменете

Каре по линията на раменете е отличен избор за тези, които имат гъста здрава коса и не искат да я скъсяват. Такава прическа ви позволява да изглеждате женствено, елегантно, но изисква висококачествена гъста коса.

8. Дълги прически

Въпреки най-добрите усилия на стилистите, зрелите дами все още продължават да оставят косата си дълга. Ако косата е здрава, блестяща, жената е готова да отдели време за подстригване и стилизиране, няма абсолютно никаква нужда да подстригвате косата си къса.

Абсолютно не е необходимо да боядисвате сивите си коси, ако не го желаете! Просто изберете правилната прическа и бъдете естествени!