Дезинфекция на дома, мазето и офиса от професионалисти с 15 години опит

1
244
Добави коментар
vihrogon
vihrogon

Дезинфекцията на дома е все по-актуална тема. Ние предлагаме професионално дезинфекциране на жилища и търговски площи, а също продаваме ефективни и нетоксични дезинфектанти с доказано и гарантирано качество.

Какво ли представлява дезинфекция на дома от професионалисти с опит? Дали наемането на някоя фирма за почистването му отгоре до долу – прозорци, повърхности, подови настилки  и т.н. ще унищожи успешно всички вируси и други опасни микрооранизми? Отговорите на тези и още други въпроси ще намерите в статията ни по-долу. 

Разлика между професионална дезинфекция и обикновено почистване

При професионалната дезинфекция на дома не говорим за почистване и дезинфектиране с препарати от рода на Доместос или някой подобен продукт. Става въпрос за фирмите за борба с вредители, които осъществяват дезинфекция на дома не почиствайки го, а дезинфекцирайки го, осигурявайки му цялостно премахване на вируси, бактерии, паразити, микроби и други невидими микроорганизми, които могат да виреят във всяко жилище, мазе, таванско помещения или пък вила вследствие появата на хлебарки, бълхи, плъхове, мишки, гълъби, наводнение или друго замърсяване причинено от животни, насекоми или природно бедствие. Разликата между почистване и дезинфекция е тънка, но съществена. Ето защо и има специализирани фирми за дезинфекция и отделни фирми за почистване на домовете.

Различните вредители изискват и различен подход При нашествие от насекоми в частни обекти

Не след всяко насекомо е необходимо да се прави дезинфекция на дома, но все пак ето няколко съвета как да се справите с вредните инсекти.

Особено в мазетата на жилищните сгради е препоръчително след обработки срещу бълхи,  хлебарки и канални мухи да се прави и дезинфекция на общите части от входа. Затова когато видите, че входа или жилището ви е нападнато от вредители като описаните по-горе насекоми, сигурно си казвате, че можете сами да се справите с този проблем. Има препарати против хлебарки, против мухи, дървеници, бълхи и всякакви други вредители, но има и специфики за да постигнете висока и гарантирана ефективност. Ваше право си е да избирате дали ще решите да си мерите силите с разните гадинки сами или пък ще се доверите на професионалистите с опит в борба с вредителите и дезинфекцията на дома, каквито са Бран Инсект. Все пак опит от 2005 г. не е за подценяване, но вие си решавате, а ние само споделяме част от знанията си в тази статия. В първия случая бихме ви препоръчали поне да използвате качествени препарати, които можете да намерите в нашия онлайн или пък във физическия ни магазин и да прочетете внимателно инструкциите им за употреба. Много е важно да използвате винаги защитни ръкавици и предпазни маски, за да можете максимално да се предпазите от вдишването на вредни микрочастици.

При атака от гризачи в частни обекти

Когато става въпрос за атака от гризачи като мишки и плъхове, определено ви съветваме да не се заемате сами. Това са от животните, носещи най-много болести. Дори и да успеете да се отървете от тях чрез поставянето на капани или отрови, последвалата дезинфекция на дома, вилата, мазето на входа на блока или офиса от професионалисти с опит е силно препоръчителна. Все пак гризачите са сред най-честите преносители на редица зарази.

За дезинфекцията в заведения и борбата с вредители там

Абсолютно задължително е обаче да се доверите на фирма за борба с вредители, която разполага с професионалисти с богат опит, когато сте собственик на заведение за обществено хранене, магазин за хранителни стоки, използвате или разполагате със стопанска постройка или какъвто и да е търговски обект работещ с хранителни продукти. Всички тези места са най-застрашени от вредители, с които трябва да се подхожда с професионализъм, с който можем да се похвалим ние, от фирма Бран Инсект ЕООД, доста популярна и като Наемни убийци на вредители. Дали ще осъществяваме дезинфекция след наплив от хлебарки, мухи или  бълхи, вилнеещи плъхове из мазетата ви или пък след нахлуване на гълъби из таванските ви помещения или след наводнение на мазетата ви – за нас няма значение, защото сме се сблъсквали многократно с всякакви подобни проблеми и отдавна сме намерили най-ефективните дезинфекционни средства за решаването им. 

Дезинфекция срещу коронавирус – Ковид 19

Разбира се като фирма наложила се на пазара с качество и коректност се занимаваме и с дезинфекция на домове, офиси, мазета, складове и други обекти където е необходимо защита от коронавирус, известен и като Ковид 19.

Ако статията ви е била полезна или би била интересна за някои ваш познат, може да я споделите от социалните бутони по-долу.